tag:blogger.com,1999:blog-6981923195139193337.post3829585446974663913..comments2024-01-12T18:54:26.042+02:00Comments on Ruokablogi Pallolaajennus: Riisiä pussissa? Get the --- outta hereJussi Koivistohttp://www.blogger.com/profile/14064054606944447058noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6981923195139193337.post-37824372415219991182010-10-26T15:02:27.130+03:002010-10-26T15:02:27.130+03:00inhoan riisin keittämistä, koska vettä on aina vää...inhoan riisin keittämistä, koska vettä on aina väärä määrä. haluisin syödä tummaa riisiä, mutta siinä keittäessä menee liian kauan. Mutta viime viikolla huomasin että Setä Ben on ratkaissut ongelman: sen tumma riisi kypsyy 10 min, ja vettä laitetaan paljon ja kaadetaan sitten loput pois! ei mitään mittaamista. Jee!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6981923195139193337.post-42409462694086798192010-09-22T20:05:54.916+03:002010-09-22T20:05:54.916+03:00Joskus on tullut kokeiltua Pirkan vastaavaa. Kielt...Joskus on tullut kokeiltua Pirkan vastaavaa. Kieltämättä vähän turhaa - mutta plussaa siitä, että jopa kaltaiseni kroonisen riisinkäristäjän on hankala saada pussiriisiä palamaan pohjaan!Tiiahttps://www.blogger.com/profile/05286728211127844071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6981923195139193337.post-78917958001452463012010-09-22T15:55:31.661+03:002010-09-22T15:55:31.661+03:00Tuo muuten on totta, metrin korkeudelle nousee gey...Tuo muuten on totta, metrin korkeudelle nousee geysir...Jussi Koivistohttps://www.blogger.com/profile/14064054606944447058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6981923195139193337.post-86240291051472621922010-09-22T14:10:03.695+03:002010-09-22T14:10:03.695+03:00jostain syystä näistä pusseista aiheutuu aivan saa...jostain syystä näistä pusseista aiheutuu aivan saatanallinen pulputus kattilaan verrattuna perusriisin tai minkä tahansa keittämiseen. josta tietenkin seuraa lieden siivous. dislike.ville2vnoreply@blogger.com