25.5.2016

Pallolaajennus international: Lihaisa Don Tami Hockey Night in Canadassa

Kuvakaappaus sportsnet.ca nettisivuilta, klikkaa isommaksi!



Kaikki muistanevat yhden kaikkien aikojen luetuimmista Pallis-artikkeleista: Don Tami, kaikki peliin! Jutussa irvailtiin Juhani Tammisen naurettavalle Don Cherry rip-offaukselle, joka on jatkunut näihin päiviin asti. Kuten muistatte, Pallis ehdotti Don Tamille täysin lihasta tehtyä pukua tuleviin lähetyksiin. Miksi pelleillä englannin lakupuvuilla, jos voi kingeillä pihveillä, right?

Viime yön NHL Play-Offs ottelun aikana äärimmäisen suositussa Hockey Night in Canada-ohjelmassa the original Don Cherry näytti kuvia Tammisesta. Uskomatonta on kuitenkin se, että yhdessä kuvista Suomen Jääkiekkoleijona #79 on pukeutunut sisäfileeseen. Sportsnetin tiimillä on selvästikin ollut liipasinsormi herkällä Googlen kuvahaussa!

En voi sanoin kuvailla, miten uskomatonta on päästä ikoniseen Hockey Night in Canada lähetykseen, joskin uskomattoman mokan takia. Ohjelmaa on lähetetty vuodesta 1952 ja Cherryn Coach's Corner on ollut mukana 80-luvulta alkaen.

Pätkän voi katsoa Sportsnet.ca sivuilta ja sen näkee myös alta, Tammisesta puhutaan ajassa 1.40:



English summary: Our joke for Juhani Tamminen's "meatsuit" somehow made it on to HNIC Coach's Corner! It's a total photoshop that just got through, amazing! Here's the original picture:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti