14.2.2021

Jäikö jotain käteen? No kysy vaan, kuinka paljon

Joskus vuonna nakki aloimme kirjoittaa Jussin kanssa blogia. Jaksoimme sitä jokusen vuoden. Ihan hyödykästä hommaa se oli: sain jonkun verran ilmaista ruokaa ja lempijuomaani ilmaista alkoholia sekä opin tietämään muun muassa Barbarella-elokuvan merkityksestä Keke Armstrongille. Lisäksi monia hauskoja läppiä tuli heitettyä Jusan kaa ja ennen kaikkea lukemattomia tuntemattomien lukijoiden kanssa. 

Ilmaiset viinat on jo aikaa sitten juotu ja en tiedä, miten tuoreita bloginpitäjien vitsitkään enää on. Jäikö jotain siis käteen? No yksi asia ainakin jatkaa antamistaan - omalla saralla merkittävimpänä antinaan tästä blogista. 14.1.2011 klo 18:20 joku tuntematon suuruus nimittäin jakoi hodariartikkeliin toisaalla blogossfääriä esitellyn resepti hodarisämpylöihin. Se oli elämässäni melkoinen game changer, tuota yliviljeltyä typerää termiä käyttääkseni.

Aivan jumalattoman hyviä sämpylöitä, tuohon sämpylöiden raskaaseen sarjaan eli hodariluokkaan. Tein taas eilen ja pitipä ihan vaan tulla hehkuttaan. Jos luet tätä, etkä ole kokeillut tuota reseptiä, niin kokeile. Aika v-mäinen tehdä, mutta lopputulos aina 10/10. 

 Kiitos tuntematon 14.1.2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti