Jos sulla on kaksi nakkia ja sä jaat ne kahtia, mitä sä saat? Vastaus on tietysti pyttipannua.
En ole oikein koskaan ymmärtänyt pyttipannua ns. lounasravintolaruokana. Onhan se yleensä hyvää, mutta kuitenkin aika halpaa, makkaraa ja eilisiä perunoita. Helposti tulee otettua yleensä sitä toista vaihtoehtoa, kun jotenkin sitä kai kuvittelee saavansa rahoilleen enemmän vastinetta rahoilleen.
Tänään kuitenkin kotiutin pyttärin ja hyvää oli, vaikka nakit raaka-aineena vähän epäilytti. Työkaverini arvion mukaan pyttäriannoksessani oli vähintään 500 kaloria ja siltä se maistui. Pyttärissä toisaalta on vaikea mennä metsään, kuten todettua. Se on toinen syy ottaa jotain muuta. Mieluummin vedän jotain, minkä itse kusisin, jos yrittäisin valmistaa.
Koska en ole ammatiltani valokuvaaja, tämä ei ole ruotsalaista pyttipannua, vaan Helsingin kaupungintalon ruokalasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti