Toverini kutsui minut taannoin saunailtaan haukkumaan Ranskan kansalaisia ja siinä ohessa tarjosi hampurilaisen, kotikutoisen sellaisen. Itse teen yleensä pannulla pihvit, mutta nyt ne lämäistiin uuniin. Pannulla paistaminen ei näytä terveellisen ruokailun kivijalalta, mutta uunissa jauheliha vasta roisin muodon saakin. Jotain ihmeellistä liman ja nesteen sekoitusta pihveistä levisi leivinpaperille, mutta onneksi se ei haitannut lopputuotteessa, joka oli ihan tavallinen sämpylä ketsupilla ja muutamilla vihertävillä lisukkeilla.
Todella avoimesti voin suositella (ajoittain) skippaamaan monikansalliset pikaruokalat ja tekemään kotona burgereita. Pihvejä tulee 400 gramman jauhelihaköntsästä 4-6, riippuen pihvien koosta ja taikinan koostumuksesta. Tavallisen ihmisen skenaariossa tämä tarkoittaa sitä että ruokailun yhteydessä vedetään kaksi purilaista, seuraavaksi (eli aamupalaksi) kaksi, ja jos annostus onnistuu koulun/duunin/työttömyyden jälkeen vielä kaksi.
Sounds like a plan. En malta odottaa Koiviston burgerireseptiä, shit is pretty legit.
Hypettäminen on oikein. Täytyypä pistää Aaron-burgerit listalle.
VastaaPoista