2.10.2011

Oi miten ihanat värit hei...

Hittolainen, tää lienee suht terveellistä ja melko perussuomalaista, mutta kirjoitan silti. Nimittäin uunijuurekset. Hesarissa oli näistä juttua ja vaimo heti kokeilemaan.

Oli muuten ihan hyviä. Yllättävää, sillä kasvikset on tylsiä ja juurekset nyt melko turhia. Joku lanttu, miettikää ny... No, uunissa käväisi perunaa, porkkanaa, palsternakkaa, lanttua ja punajuurta kaiketi. Ongelmana lähinnä kovempien kavereiden hidas kypsyminen. Ehkä niille voisi pitää kirikierroksen keittämällä tai jotain.

Mutta maku oli siis hyvä ja esillepano viehättävä. Kyllä siitä tulee aina sellainen olo, että ruoka on fiinimpää, kun se ei näytä ihan vaan lautaselle suoraan paketista läntätyltä. Pitäis vaan kaveriksi keksiä näille jotain ronskia tavaraa, jotta kehtaa syödä. Jotain pekonipohjaista varmaan.

4 kommenttia:

  1. Mitä mitä,blogin taso laski kuin lehmänhäntä,kai sentään uunista oton jälkeen uppopaistoitte nuo rehut rasvassa?

    VastaaPoista
  2. Juureksia voi aina dipata pekoneesiin http://keittionatsi.blogspot.com/2011/10/pekoneesi.html

    VastaaPoista
  3. Uiuiuiuiuiui ensi viikonloppuna on pakko kokeilla pekoneesia !!!
    (jos nyt malttaa viikonloppuun asti odottaa)

    VastaaPoista
  4. Pekoneesi vaikutti aika villiltä. Siihen kun dippaa juureksia, niin ei tiukkapipoisemmankaan anonyymin tarvitsisi paljon huudella :)

    En kyllä tiiä, uskallanko ees kokeilla. Vaikuttaa aika jytkyltä.

    VastaaPoista