1.5.2011

Eversti Waltersin ja koirien herkku

Kuva: vaimo.
Tällä kertaa on Palliksessa on luvassa lisää herkkua. Nyt ei kuitenkaan ole kyse ihmisherkusta, sillä en muita siankärsää syöneitä tiedä kuin näyttelijä Richard Crennan. Koirille nämä sen sijaan kai maistuvat. Ja pakko näistä on kirjoittaa, kun ovat aika pysäyttävän näköisiä.

Kärsien syöttämistä koiruleille voi ajatella monella tapaa. Toisaalta voi ajatella, että onpa tylyä, että possuista syödään korvat ja kärsätkin. Järkevämpää on ajatella, että parempi niin, että nekin otetaan talteen, kun siat meidän meksikonpatojen takia tapetaan. Yksi asia vaan tulee mieleen.

Mitenkä näitä valmistetaan? Onko niillä sellainen leikkelesiivutin, jossa terä asetetaan vähän tavallista leveämmälle ja siitä sluib-sluib kärsää siivutetaan..?

1 kommentti:

  1. Nenu?:D aika osuva. Vappuaamuna tää vois mennä uppopaistettuna?

    VastaaPoista