1.12.2011

Joulukolanterin 1. luukku: Pepsi RAW

Vuoden 2011 joulusesongin kunniaksi Ruokablogi Pallolaajennus on käyttänyt kuluneen vuoden erilaisten kolajuomien nauttimiseen. Kolajuomasäiliöitä on kitattu yhteensä 24 kipaletta, täysiverisen joulukalenterin verran siis. Kalenterin tarkoitus on tarjota janoisille joululahjavinkkejä itselleen ja lisätä yleistä kolajuomatietoutta maassamme. Uusi kola korkataan päivittäin kello 10. Nauttikaa!

Pepsi RAW on nimensä mukaisesti revitty alipalkattujen lapsityöläisten auringon polttamasta selkänahasta hyvin raakamaisin keinoin. Kolapelloilla, kansankielellä "killing fields", ei tunneta solidaarisuutta ja lähimmäisenrakkautta on vain vähän enemmän kuin Perussuomalaisten puolueohjelmassa.

Lasipulloon kääritty juoma on myös valmistettu luonnonmukaisesti, joten nuoret ja koulutetut naiset voivat helposti hassata tilinsä pariin pulloon. Lisäaineita ei ole käytetty. Makeutusaineena on ruokosokeri, värikin on luonnonmukainen (paskan väristähän tuo on..) ja sihinät tulee jostain vissyn tyylisestä akkojen juomasta.

Eipä siinä, ihan hyvää tuo oli. Maku monin tavoin pehmeämpi ja hieman mehuisampi kuin tavallisessa Pepsissä. Erityispisteet on pakko antaa tuosta hauskan muotoisesta lasipullosta. Lasipullohan tunnetusti on kolasäiliöiden kuningas ja täten ainoa oikea tapa pullottaa Pepsi RAWin tapainen eliittijuoma.

2 kommenttia:

  1. Ei taida perussuomalaisessa marketissa olla tätä raakuutta tarjolla? Mistä näitä voi ostaa?

    VastaaPoista
  2. Taisin saada tuliaisiksi tanskasta. Sinne siis!

    VastaaPoista