22.5.2012

Outoa viskikolaa ja kesän paras festari-idea

Välillä sitä törmää outoihin asioihin elämässä. Näin kävi käydessäni Alkon lippulaivassa the other day. Kolanterinarvoista juomaa.

Mausta en osaa oikein sanoa, kun en ole viskikolamiehiä ja olin ehkä kaksi olutta juonut pohjille. Juuri se zone, että olet skarppina, mutta makuaisti alkaa mennä. Anyway humalluttavaa kolaa, mutta jäänee kertakokeiluksi. Pitää ehkä joskus raidata cocktail-hylly ajatuksen kanssa Alkosta, ei tiedä, mitä jännää sieltä löytyy.

Viskikolan tekeminen itse ei olisi kovin vaikeaa, mutta tietysti, jos et halua ostaa pulloa kumpaakin, voit ostaa tölkin kuvan tököttiä. Silti vähän outo musta, mutta multahan ei kysytä. Toisaalta nyt kun mietin, jossain festareilla ja semmoisissa tämä voisi ehkä toimia, mutta yleensä kai ei tarjoilla kossubatteryä kummempaa drinksua. Olisikohan kysyntää?

Kaksi lonkeroahan lanseerattiin Helsingin olympiakisoja varten ihmisten juottamista helpottamaan, joten miksei jotain nykyäänkin? Luulis, että kannattaisi kokeilla. Jallupohjainen Tuska-drinksu ja mukavasti hispter Flow-mojito, kätevästi siistissä tölkissä! Haloo Hartwall, voin tulla labbikseenne ideoimaan, jos teillä on pulaa - olen nero.

3 kommenttia:

 1. Colallahan voi lantrata myös punkkua jos tekee liian tiukkaa muuten. Tuloksena maukas keitto josta humaltuu helposti.

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on: http://pallolaajennus.blogspot.com/2010/08/augusto-pinochet.html

  VastaaPoista
 3. Kolaa tungettiin teinivuosina Saksassa myös kaljaan. Toimi ihmeen hyvin.
  Tää pullotettu oli hyvä, mutta kolaton: http://cdn2.aniston.dk/image/box/8375221/640/5000

  VastaaPoista