Suomalaisessa köökissä on jotain perinteitä. Pannari on yksi p-ruokalajeista. Olin KT:lla viime viikolla ja minulle tarjoutui mahdollisuus tutustua sellaiseen.
Kuten olen aiemminkin kiroillut, vakimestassani sokeria jostain syystä säästellään when it comes to ne kaikenmaailman jälkiruoat mitä tarjoillaan. Jos tarjolla on kookosvanukasta kissakalavaahdolla, nykyään skippaan sen ihan suosiolla. Pannari kuitenkin houkutti minua, vaikka se ei ihan ultimate-suokkareitani olekaan.
Kyse on kai loppuviimein valmistautumisesta. pitää vaan laittaa tarpeeksi kermavaahtoa ja hilloa, niin ei vähäsokerisuuskaan auta. Puoli sormea pannaria, sormen verran kermavaahtoa ja puoli sormea hilloa.
Voin sanoa, että toimi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti