9.6.2011

Suklaapiiras ilman otsikkoa

Helkkari, olisi tästä pitänyt kirjoittaa silloin, kun oli vielä tuo suklaatausta. Leinonen vaan vaihtaa taustaa niin herkästi, niin en ehtinyt. Nyt ollut koskemattomana tää artikkeli varmaan pari kuukautta. Joka tapauksessa, siinä on suklaapiirasta by vaimo. Aika jeessiä. Pehmyttä ja suklaista.

Nonparellit on hauskoja. Muistan miten lapsena ne olivat kovin kiinnostavia. Purkillinen nonppiksia olisi ollut kiva tuhota. Ei ne kyllä taida monetkaan paljon miltään maistua, mutta väriloisto lupaa hupaisia hetkiä. Oliskohan ideaa mahdollista levittää muuhunkin? Nonparelleja lasagnen päällä vaikka...

Oon jo pitkään miettinyt, että pitäis alkaa kokeilla ainakin elintarvikevärejä. Joku sininen perunamuusi olis esimerkkinä ihan hauska. Onko jollakin kokemusta näistä?

3 kommenttia:

  1. Sinistä perunamuussia, keltaista kastiketta... köh...

    VastaaPoista
  2. Hollannissa syödään nonparellien sukulaisia strösseleitä leivän päällä:

    http://kermakeksit.blogspot.com/2011/05/hollanti-viikon-paiva-2-paikallisia.html (ks. kuva 6 :))

    VastaaPoista
  3. Tullu kokeiltua mm. sinisiä lihapullia, punasta makaronia ja vihreää puuroa. Kamalan näköstä, mikä oli tarkotuskin :p

    VastaaPoista