31.10.2010

Pekonijuusto

Nimi antaisi odottaa, että artikkeli käsittelisi taas Mäkkäriä, olihan siellä ennen ja/tai muinoin otsikon purilainen myynnissä 1,5 eurolla. Ei, nyt on kyse Ruotsista.

Käväisin tässä onnen ihmemaassa ja oli aika pekonirikas reissu. Yksi kiinnostava tuttavuus oli Kavlin valmistama pekonijuusto, jota ostin tuubillisen ja jota olen tässä testaillut pariin otteeseen. On aika hyvää, täytyy sanoa.

Suomesta saa vain jotain lame-ass mätitahnaa, kun ruotsalaiset pistävät porsaan tuubiin. Jälleen yksi syy tehdä muuttoa sen lisäksi, että Ruotsissa autot oikeasti pysähtyvät suojatien eteen.

Tummaa leipää ja peksujuustoa, nami-nami. Hyvää myös höystettynä salamilla tai possun vanhalla kaverilla kalkkunalla.

2 kommenttia:

  1. pekonin ystäville :D http://www.youtube.com/watch?v=HEE1LlZpzDw&feature=related

    VastaaPoista
  2. kovaa shittiä. mulla on sunnuntaisin sama aamupala, tosin kuohukermaa juon puoli litraa.

    VastaaPoista