12.1.2011

Riks, raks, poks ja lautaselle

Hyviä ajatuksena ja herkullisia mauiltaan. Maustettua jauhelihaa, salsaa, jalopenoja ja muuta nannaa. Kaikki tämä kovan tacokuoren sisällä eli hyvässä tallessa. Aika harvoin tulee syötyä tacoja, sillä helposti ympärille vedetään jotain pehmeämpää. Useammin pitäisi, hiton hyviä.

Mutta mutta. Ilmeisesti taas tullaan sen ongelman eteen, että meikä ei vaan osaa. Joskus lähden etenemeen suoraan edestä, ylhäältä nypertäen tai salakavalasti alhaalta. Lopputulos on aina sama: jossain vaiheessa kuori levähtää niin kuin entinen emäntä.

Osaako joku syödä tacoja ilman, että tulee sotkua? Vai onko se osa sitä nautintoa?..

2 kommenttia:

  1. Meillä ei tykätä kovista tacokuorista ollenkaan. Jos tortillalettu ei kiinnosta, niin sitten lautaselle kauhotaan kaikki tacotäytteet nachojen päälle. Sotku ei kyllä vähene yhtään.

    VastaaPoista
  2. Hah, ei varmasti. Nachot on kyllä hyvä pohja ruoalle. Pitäis tehdä joskus taas koivistolaista sydämenpysäytintä...

    VastaaPoista