Tiedän, mitä ajattelette: maailman paras ja kovin ruokablogi tekee kuolemaa. Ei se niin ole, älkää huoliko. Tahti ehkä vähän hiipuu, kun on muuta hommaa. Se on kattokaas, kun on lapsi, niin pitää pienestä pitäen lähtien ottaa vastuuta siitä. Miten se oppii erottamaan dillet ja siistit tyypit, jos iskä ei opeta? Tai erottamaan Panteran Tommi Läntisestä. Leinosella ongelma on tietysti se, että vaimo raahaa sitä UFF:lle ja muihin ituhippikauppoihin kasseja kantamaan. Mutta taas asiaan.
Ihme, että en ole tästä aiemmin kertonut. Ainakaan en löytänyt artikkelia. Nyt esittelyssä koivistolainen sydämenpysäytin. Tämä on krapula- ja bileruoaksi oivallinen, mutta mielestäni sopii myös vaikka herkkien treffien ruokalistalle, teille onnellisille, jotka purjehditte vielä noilla rakkauden avovesillä.
Inkriidientsit ovat yksinkertaisia. Nachoja, jauhelihaa, salsaa ja juustoa. Uunin kautta lautaselle ja verisuonesi kiittävät. En tiedä, mistä tämä on peräisin, vaimo on minulle opettanut. Kysytäänpä... Oppinut kuulemma eräältä ystävältämme. Se, mistä tämä ystävämme on ruoan bongannut, niin herra sen tietää. Jos nimimerkki "entinen punavuorelainen" jaksaa, niin kysäiseppäs siipaltasi ja vastaa tänne, niin tiedämme.
Mutta anyway, oli resepti mistä hyvänsä, olen ominut tän nimen. Kokeilkaa koivistolaista sydämenpysäytintä ja nauttikaa.
P.S. Nyt kun mainitsitte Tommi Läntisen, niin linkki: Spotifyn käyttäjät, kuunnelkaahan tämä. Vuoden pelottavin ja naurattavin biisi. Hiljaiseksi vetää.
ja reilusti sipulia!!!
VastaaPoista(biisille +1)
kuvassa 1 hengen annos (vai lähteekö tolla useammaltakin henki?)
VastaaPoistaOltiin sen verran löysiä, että taidettiin syödä neljä ihmistä tuota... Kyllä tuolla tappaisi 1-2 henkilöä, uskoisin.
VastaaPoistaResepti on jostain Pirkanmaan maakuntakeskuksen takavuosien sekavista riennoista lähtöisin. Alkuperäistä syyllistä ei "muistettu". Useita nimiä mainittiin.
VastaaPoista(tää kommenttivekotin ei toimi chromella)
Mitä se hyvejää. Tuo biisihän vuoden kovin. Tommi presidentiksi, Jari on jo kuningas!
VastaaPoistaKs. tämä. http://youtu.be/0eYBspDbGqc
Kulttikamaa.
Kiitos Tommi L.H. Sylttytehdas on siis tälläkin kertaa Pirkanmaalla.
VastaaPoistaKyllä tää ainakin mun chromella toimii. Sen sijaan tää ei wörki vanhalla IE:llä, sen tiedän. Onko jäänyt päivitykset tekemättä? :)
Mä elin oikeesti yhen viikonlopun poikain kanssa mökkireissulla syömällä pelkästään tota nachocheeseplatteria joka päivä. Siis tietysti asianmukaisine jauhelihoineen tuplajuustolla (cheddar-mozzarella) höystettynä, saattoipa siihen eksyä vielä jalapenoja ja salsaa aimo kasat.
VastaaPoistaSiis oikeasti jumalten ruokaa. Ja testattu on, toimii myös puoli peltiä aamupalana!
ARVOSTAN!
Ja eipäs nyt junnut koiteta omia aikuisten reseptejä, edes Pirkanmaalla. Vanhempana valtiomiehenä syönyt (ja tehnyt) ko. mättöä jo siinä vaiheessa kun Palliksen lukijat vielä taputtelivat kakkaa lattialle (no pun intended). Ei siinä, herkullista on kyllä. Hienoa että nykypolvet jatkavat hienoja ruokaperinteitämme...
VastaaPoista