2.2.2011

Paskaa siideriä, joskaan ei Matin veroista

Muistaakseni kolme kertaa elämässäni olen kaatanut lähes täyden siiderin viemäriin. Tähän ei lasketa seuraavana aamuna saunasta ja muualta löytyviä sidukoita eikä niitä siidereitä, joita kaadoin maahan vuonna 2001 Keuruulla. Kolme periaatteessa nautittavissa olevia sidukoita, viemäriin selvin päin.

Viimeisin tapaus oli, kun joku perjantai minulla teki mieli sidukkaa. Meinasin kotiuttaa tölkillisen Korppinummea, mutta päädyinkin hulluttelemaan ja otin Rainbown kuivaa omppua. Periaatteessa tää voisi olla hyvää, sillä onhan esim. Euroshopperin ja Pirkan bisset hyviä. Tämä, muistaakseni Laitilan panimon tekemä, siideri oli kuitenkin ihan kuraa.

En enää muista, miten se maistui pahalle, mutta jotenkin kuitenkin. Jäi juomatta - suru tuli. Muistan vain kahdesti juoneeni pahempaa siideriä. Kahdesti nimittäin olen ostanut Matti-siideriä. Muistattehan tuon sidukan, jota joskus taannoin myytiin Jyväskylän oman pojan nimellä. Matti on surkea tapaus kyllä, mutta Matti-siideri tuntui hyvältä läpältä joskus.

Ensimmäisen pullon ostin joskus ja eihän sitä saanut juotua. Sitä en tiedä, miksi joskus ostin sitä tavaraa toisenkin pullon. Ehkä halusin naurattaa naisia tai jotain, mutta juomatta jäi sekin. Vihreä Sateenkaari meni samaa tietä. On surkeaa, että Rainbow vertautuu Mattiin.

Niin se käy, ja tästä voi oppia. Älkää kuitenkaan kysykö minulta, mitä nuo nippusiteenraadot tekevät tuossa kuvassa. En tiedä.

9 kommenttia:

  1. Jaahas, ja taasen on Koivisto ihan hakoteilla. Sateenkaarimaan kuiva omppu on täysin kilpailukykyistä kamaa kolme kertaa kalliimpien crowmoorien ja strongbown kanssa. Tästä stuffista taitaa olla nykyisin vielä extra dry-versioki, joka on hc-siiderilovereiden suokkari.

    Jos Rainbown kuivaa omppua saisi paarista hanasta niin pitäis opetella sanomaan kännissä se yhtä sujuvasti kuin on se strongbow jo opeteltu.

    VastaaPoista
  2. Jaahas, vastaääni? Onko tämä jonkun yhden epätoivoisen sielun - mahdollisesti Laitilan osakkeenomistajan - parahdus vai osa laajempaa "Me tykätään Rainbow-sidukasta" -liikettä?

    VastaaPoista
  3. No huhhuh. On Koiviston parempi pysyä niissä perrysiidereissä ja muissa sokerilitkuissa jos ei Rainbow maistu. No toisille se kolakin on liian hapokasta...

    VastaaPoista
  4. maistahan seuraavaks rainbow vadelma-carambola, se vasta on hyvää! en tykkää itekkään tosta ompusta

    VastaaPoista
  5. No eipä tuo muistaakseni mitään paskaa ole, hintaisekseen ok kuiva omenasiideri. Jos ei tykkää tämäntyyppisestä siideristä, niin ok.

    Seuraavaksi tosiaan kannattaa maistaa varmaan sitä vadelma-carambolaa tai jotain muuta "eksoottisen jännää" sokeri/makeutusainelitkua. Nehän on tarkotettu tosin teinitytöille, mutta onhan teillä blogi näköjään nykyään täynnä krutonkeja, mansikkarahkaa, tikkareita ja Maraboun valkosuklaata, joten menee kätevästi samaan syssyyn...

    VastaaPoista
  6. edellisen kanssa samaa mieltä.
    nykyinen aukema sisältää pelkkiä lasten makeisia joilla ei ennenaikaiseen hautaan vielä päästä.

    missä pekoni, rasva, liha, kinkku, sipsit ja suola?

    -t

    VastaaPoista
  7. Onpa mielenkiintoista, miten siiderin arvostelu herättää tunteita. Mainittakoon, että sen mitä sidukkaa juon, juon kyllä kuivaa ja tylsää, eli minun pitäisi olla siis kohderyhmää tälle. Mut ei tällä kertaa. Niin paljon kuitenkin olen vastaväitteitä kuullut, että saadan extrakuivaa vielä kokeilla.

    Hauskaa myös tämä äijäily makeiden suhteen. Valittaen joudun kertomaan, että ei kuiva sidu paljon niitä miehekkäämpää ole. Vai voiko joku kuvitella John Rambon ottamaan kovan reissun päälle siideriä jäillä?.. Don't think soooooo. Mutta saa sitä silti tietty juoda.

    VastaaPoista
  8. Anonyymin kanssa olen siltäosin erimieltä, että kyllä nimenomaan sokerihötöllä saadaan enemmän tuhoa elimistölle aikaan kuin kunnon lihalla.

    Mutta joo, mitäköhän se Rambo syö kun sillä on nälkä? Varmaan menee teinien kanssa jonottamaan mäkkäriin euron purilaista ja kolaa? :D

    VastaaPoista
  9. Välituntien aikaan Mäkkäreissä kiistatta on paljon teinejä, mutta kyllä Rambo ehdottomasti juustomiehiä on, näkee sen naamasta.

    VastaaPoista