14.2.2011

Kebabia mikrosta, vähän pelottaa...

Se näytti niin epäilyttävältä, että piti testata. Nämä sanat on varmasti poliisikuulusteluissa sanottu monta kertaa, mutta minä sanon ne nyt tässä blogissa ja viittaan kuvan eineskepuannokseen. Eineskebab, se ei todellakaan kiihota makunystyjäni, mutta silti rohkaistuin tätä tavaraa kokeilemaan.

Tuollainen tasku täynnä jotain kanaperäistä tuotetta ja soosia. Ja niin ihmeelliseltä kuin se tuntuukin, tämä ei ollut paha. Ei tietysti mikään loistokebab a'la Sidun Pizza & Kebab, mutta kaupasta ostettavaksi ja mikrossa lämmitettäväksi aika ookoo. Tykkäsin soosista. Jos olisin sinä, kokeilisin.

Pisteet muuten pakkauksen suunnittelusta. Siihen on jumatsuigga tarvittu vähintään puolikomppaniaa saksalaisia itärintaman nähneitä insinöörejä, että se on saatu toimimaan ja keimo sluibahtamaan ulos lämmityksen jälkeen suoraan käteen.

Ainakin S-marketeista näitä saa. Punainen paketti on helppo tunnistaa. Onkohan joku muu näitä syönyt, eli onko vika maussani, vai miksi näistä sinänsä diggasin? Yleensä ottaen olen varsin skeptinen mikroruokien suhteen ja kebabannoksen mikroperäisyys ei houkuta yhtään. Mutta joskus ne yllättää. Kertokaa kuomat kokemuksianne mikrokepuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti