17.2.2011

Kaksi tapaa syödä pizza

On taas aika äänestää. Kaikille yksinkertaisten sloganien ja populismin ystäville on huonona uutisena kerrottava, että vielä tässäkään pollissa ei voi äänestää persuja. Sen sijaan äänestetään siitä, syödäänkö pizzasta reunat vai ei.

Ja ihan ensiksi on sanottava, että ei mitään crappia siitä, että se on koosta kiinni. Joo, samaa olen kuullut monen rovaniemeläisen naisen valittavan, mutta nyt se ei kelpaa vastaukseksi. On valittava: syödäänkö pizzasta reunat vai ei?

Idea pompsahti mieleeni, kun olimme lataamassa työakkujamme kollegan kanssa pizzalla. Kuten kuvasta näkyy, edustamme eri koulukuntia muutenkin kuin sukupuolemme suhteen. Mutta tässä siis tämä. Vastaa nyt, syödäänkö pizzasta kuoret vai ei.

P.S. Huomatkaa magee pipo.

11 kommenttia:

 1. Kyllä ne syyään. Lautaselle jätetty ruoka on suoraan pois Afrikan lapsilta.

  VastaaPoista
 2. Vain porvareilla on varaa jättää reunat syömättä. Kaikki syödään, mistä on maksettu.

  VastaaPoista
 3. Parasta on jos jätetään reunat syömättä, myöhemmin dipataan ne sen salaattipurkin kastikkeeseen ja ääntä kohti.

  VastaaPoista
 4. Jumalaatio sentään, nerokasta, parahin Anonyymi. Meinaan tuo jälkikäteen dippaaminen.

  VastaaPoista
 5. Suuressa maailmassahan on dipit tuohon tarkoitukseen. Papa John's yksin on hyvä syy matkustaa Pietariin...

  VastaaPoista
 6. tottakai syödään. mietin vain sitä että onkohan reunojen syömättä jättäminen lähtenyt siitä että on paskasin käsin syöty lättyä ja sen takia tartuttu vain pitsan reunaan kiinni. sitten vain reunat roskiin. ja taas voi jatkaa hommia. (tuli vain mieleen yhdestä dokkarista jossa piirakalle tehtiin reuna sen takia että kaivostyöläiset pystyi siitä ottamaan kiinni ja sitten nakata sen reunan roskiin).

  VastaaPoista
 7. Toki syodaan, mutta tahan patee saanto jonka mukaan nain tehdaan vain jos pizzan syomisen jalkeen jaa viela nalka tai vaihtoehtoisesti jos ruokajuomana on maitoa, johon reunat sitten dipataan. Ah, herkkua!

  VastaaPoista
 8. No ei kyllä syödä! Kuoret heitetään miehelle. Sen lisäksi että ne kuoret on pahoja, niin ne täyttää mahaa mihin mahtuu enemmän keskustaa kun kuoret heittää miehen lautaselle.

  VastaaPoista
 9. Ei todellakaan! Joko eivät maistu miltään tai ovat palaneita. Mieluummin jätän syömättä niin jää mahaan enemmän tilaa paremmalle :P

  VastaaPoista
 10. Näyttää kotipizzalta. Pullataikinaa ei syödä. Laadukkaasta pizzasta syötäisiin aina.

  VastaaPoista
 11. Kuivat ja paksut reunat voi jättää syömättä sellaisessa harvinaisessa tapauksessa kun täytettä on tarpeeksi ikävistä reunoista huolimatta.

  VastaaPoista