28.2.2011

KORRUPTIO: Lähellä, muttei sikaria

Tiedotustilaisuudet ovat lähes aina puisevia tapahtumia, joissa turhien jätkien ja muikkeleiden edessä on jaffapullo. Usein myös tiedotustilaisuuteen tulleet vieraat saavat sivupöydästä virvokkeita. Yleensä lämmintä jaffaa ja vissyä. Vesikannussa saattaa olla kolmesta neljään jääpalaa ja näivettynyt sitruuna.

Jo valmiiksi puisevan tilaisuuden "virvoittaminen" lämpimällä jaffalla on verrattavissa jonkin Ashton Kutcherin elokuvan katsomiseen alasti pakkasessa. Ei nappaa ja vituttaa alusta loppuun tavallista enemmän.

Eilisessä tiedotustilaisuudessa oli useita juomavalintoja, lämpimiä tietenkin. Talvella pullon voi kuitenkin nakata hankeen kylmenemään, joten kyllä meikälle ilmainen limu kelpaa. Mutta tilaisuuden järjestäneen henkilökunnan ammattitaito ei aivan riittänyt onnistumiseen tässä vaativassa tehtävässä. Pöytä notkuu LAITTIKOLAA. Tilaisuudessa olet luultavasti jo muutenkin unen partaalla ja saat piristykseksi light kolaa? Antaisivat samantien vaikka unilääkkeen. Takarivissä näkyy yksi (1) oikea kolapullo, joka kielii siitä, että henkilökunta tiesi meikäläisen olleen tulossa. Tulostani ilmoitin luonnollisesti heijastamalla taivaalle logoni. Tein pullolle kuten syrjäkylän mies tekee naiselle, nakkasin hankeen ja nautin kylmänä myöhemmin.

Tarkkuutta siihen tiedotustilaisuuksien järjestämiseen! Tällä kertaa kävi tuuri, mutta älkää tuudittautuko siihen.

2 kommenttia: