18.2.2011

Jonkun täytyy hävitä

Aah, peruskoulu ja liikuntatunnit. Meikäläisellä on tällainen ruotsalaisen pikkutytön ruumiinrakenne ja koordinaatio kuin leikkuupuimurilla, niin kyllähän mut yleensä viimeisten joukossa varattiin. Julmimmillaan vimosista käydään kauppaa: "Jos me otetaan tuo hidas ja tyhmä sekä tuo läski, niin otatteko te Jussin?"

No, ei siitä enempää. Sama ilmiö on vaan havaittavissa muissakin ympyröissä, esimerkiksi konvehtirasioissa. Työkaveri ilostutti ihmisiä tuomalla suklaatia kahvitunnille ystävänpäivänä. Eikä turhaa rasiaa tuonutkaan, jonkun Maraboun ison laatikon, ihan mersun siis. Nopeesti kaikkosi lodju, parissa päivässä.

Tässäkin on kuitenkin tämä ilmiö nähtävissä. Jotkut varataan ekana, ne on ne, jotka pelaa kiekkoa junnujoukkueessa, kun taas toiset, usein pähkinälliset, jäävät syömättä melkein loppuun asti. On varmaan rankkaa olla tuollainen vasemmalla alhaalla oleva valkoinen raidallinen praliini. Sen melkein tiedät jo etukäteen, ettei sua syödä kuin viimeisessä hädässä. Vähän epistä.

P.S. Oonko mä muuten hullu vai tuleeko jollekin muullekin tuosta kuvasta mieleen eduskunta jotenkin?

4 kommenttia:

 1. Tulee mieleen eduskunta nyt kun sen mainitsit. Ensi vilkasulla luulin kuvassa olevan auki oleva limsa-automaatti. (auki olemisella siis tarkoitan sitä kun automaatti joudutaan avaamaan täyttöä varten)

  VastaaPoista
 2. Ei se mikään eduskunta ole, sehän on rullalle käärittyä polkupyörnketjua!

  VastaaPoista
 3. Et ole hullu. Minä mietin jo, että onko eduskunnasta tehty Aladdin-tyyppinen konvehtirasia.

  VastaaPoista
 4. Joo! Eduskunta! Sitten pyörän ketjut ja kolmantena vasta suklaarasia.

  VastaaPoista