25.2.2011

Kahdessa litrassa on puolet liikaa

Valitettavan sairaaksi menossa... ööö, meno. Kävin Prismassa tuossa yksi päivä ja näin jotain, mitä muistaakseni olen nähnyt aiemminkin. Siis kolaa. Enkä mitä tahansa kolaa, vaan kokista kahden litran pulloissa. Voi surku.

Miksi aina pitää mennä isompaan ja isompaan. Eikö litra riittäisi ihan hyvin? Sellainen näpsäkkä ilta-annos katsottavaksi samalla, kun Clint potkii perseitä ruvelle. Kaksilitranen on liikaa, se on vähän sama kuin Johanna Tukiainen ja Vesa Keskinen olisi samalla aukeamalla Seiskassa. Menee väkisin överiksi.

Joko limu täytyy juoda nopeasti pois, mikä on vähän haaskausta, tai sitten pullonpohjat ovat hapottomia: on vain huonoja vaihtoehtoja. Puoltoista litraakin on turhan paljon. Pitäis perkula kai tehdä töitä niin paljon, että raaskisi juoda tölkkikolaa sen kolan, mitä juo. Pakkauskoko ja muoto on siinä tunnetusti täydellinen, vain litrahinnassa vikaa...

4 kommenttia:

  1. Aijjai tuo on kyllä surkea suuntaus. Pitää varmaan ihan oikeasti ostaa Haaparannalta viisi lavaa kolaa varastoon. Täydellinen juomakoko.

    VastaaPoista
  2. mut vaihtoehtona ei vissiin oo että monta jois samasta pullosta? vaimo esim?

    VastaaPoista
  3. Vaimo yrittää olla juomatta ja näin ollen koettaa päteä olevansa parempi ihminen. Kola on kiistakapula...

    VastaaPoista
  4. Pallolaajennus on taas edelläkävijä, tää vaan yksinkertaisesti on niin totta! HYVÄ POJAT!!!!

    Tosin yhteen asiaan pitää puuttua. Tölkki ei ole paras muoto nauttia colaa (SHOKEERAAVAA!!!!!!). Kylmä, lasinen pullo (nää taitaa olla 355ml) on se colajuonnin täydellisin tapa. :D ei sitä vaan voi voittaa...


    -Vellu, jatkakaa hyvää duunia!

    VastaaPoista