26.2.2011

Subu-Cola

kuva: lapinkansa.fi
Pystyn suhteellisen hyvin elämään sen kanssa, että ajoittain Rovaniemen alueella vastaan kävelee sametin ohut narkomaani, jonka tyhjistä silmistä on luettavissa korkeintaan puolikas strippi Mustanaamiota. Sääliksi käy ja samalla vähän inhottaa.

Subutexia tuodaan Rovaniemelle ja muualle pohjoiseen yleensä Ruotsin kautta, itänaapurin tuonti on kuulemma yllättävänkin vähäistä. Ruotsista huumeet tuodaan Suomeen, koska Ruotsissa on kaikki niin saatanan hyvin että edes narkkareille ei maistu. Ei siinä mitään uutta, mutta tapa jolla tätä moskaa tuodaan tänne järkytti meikäläisen!

Lapin Kansan verkkopalvelu kertoo Poliisin saaneen suburingin nalkkiin ja jutun liitteenä on kuva salakuljetusvälineistä. Noiden tölkkien sisällä kama on tuotu rajan yli. Jumalauta! Uskaltaako tässä enää hakea ICA Maxista Dr. Pepperiä ja kolaa?! Joutuuko siinä heti tullin takahuoneeseen kumihanska perseessä? Saanko pitää hanskan? Pitääkö lähipiirini minua nyt trokarina? Joko pian Murtaugh ja Riggs kolkuttavat kaksioni ovea?

Entä mitäs jos haen limua ulkomailta ja oman sohvani lämmössä korkkaan pakasteessa oikeaoppisesti viilennetyn kolan ja sisällä onkin subuja? Mihin tässä maailmassa voi enää luottaa?

Huumebisnes, that shit ain't good for nobody!

4 kommenttia:

 1. Voe kyrpä... Hain tänään ikamaksista amerikka limua..

  VastaaPoista
 2. Mietipä jos tullimies sihauttais auki sun jokaisen limppatölkin varmistakseen, ettei siellä killu subutabuja seassa?

  VastaaPoista
 3. Kauhistuttava ajatus. Tulisi varmasti samanlainen olo kuin pössytyypeillä kun kytät polttaa satoja kiloja marijuanaa.

  VastaaPoista
 4. Aijai kun ottaa silmään tuo sametin ohut, se kun täällä keskisessä suomessa on taipunut muotoon seitin ohut..

  VastaaPoista