9.2.2011

Kolmioleipä, joka ei naurata

Pertti Jarla on hauska mies. Eräässäkin Fingerpori-läpässä Heimo Vesa tai joku soittaa palvelevaan puhelimeen ja kysyy, että milloin on taas ajokunnossa, kun juuri söi kolmioleivän. Atrin Fresh-kolmioleivässä ei sen sijaan ole mitään hauskaa.

Meikäläisellä on viime aikoina ollut tavallista suurempia vaikeuksia herätä aamulla ja se on johtanut aamupalattomuuten. Eräänä päivänä kävin työmatkalla ex tempore ostamassa kolmioleivän. Juurikin tuollaisen Atrian. Sellaista pystyy syömään noin kolmen haukun verran.

Ensimmäinen haukku on paha. Sen jälkeen pitää haukata toistamiseen, jotta voi olla varma, että ei maistanut ekalla kertaa väärin. Kolmas taas on jonkinlainen pakko, on ihan pakko maistaa vielä kerran maistaakseen jotain niin pahaa, niinku akateemisesta mielenkiinnosta. Märänkostea kolmioleipä, voi yök. Jotain tällaisia olen syönyt ja hätätilanteissa ne ovat olleet syötäviä nuo aiemmat. Mutta tää... Kuluttaja-asiamiehellä voisi olla tosta nimestä jotain sanottavaa.

4 kommenttia:

 1. "Tuoreustakuu näkyy säilyvyydessä. Se on 10 vuorokautta."
  (http://www.atriafresh.fi/NautiTuoretta/Sivut/Sandwichit.aspx)

  Miten 10 vuorokauden jälkeen voi ylipäätään puhua tuoreudesta?

  VastaaPoista
 2. Säilyvyys ja tuoreus, "two words combined that can't make sense", kuten Dave (ei Lindholm) sanoisi...

  VastaaPoista
 3. Ostappa siitä Kampin kookaupan vieressä olevasta tiskipuodista (kassojen vieressä) semmone kolomioleipä. En muista merkkiä mutta oli aika jees. Hyviä makujaki oli. Pahviset pakkaukset.

  VastaaPoista
 4. Testaanpa joskus, kun lähden kaukopartioretkelle Espooseen. Aiemmin ostanut ko. puodista vain Pepperiä :)

  VastaaPoista