8.2.2011

Kolaa vai smoothieta?

On monta tapaa tehdä töitä. Myös apuvälineet vaihtelevat. Itse suosin mm. kravattia, helvetin sekaista työpöytää, vielä enemmän helvetin löysää istuma-asentoa ja hevimusiikkia kuulokkeissa. Ja kolaa.

Olen yrittänyt pitää viime aikoina töissäkin kolanlipityksen aisoissa, mutta kyllä sitä tulee juotua. Se on sellainen palkkio, jos vaikkapa alkaa vituttaa. Tsihhhh, hörps ja vituttaa vähän vähemmän. Tälläkin hetkellä siellä jossakin kylmä Lidl-kola odottaa hätätilannetta.

Kaikki eivät käytä skragaa (esim. monet naiset), ja toinen eroavaisuus ihmisten välillä löytyy pulloissa nautituista nesteistä. Eräs kollegani elää Chiquitan smoothieilla. Eikä jumalauta juo mitään pieniä vaan kolmen vartin jytkyjä! Kuvassa näkyy, miten ko. henkilö on yrittänyt peittää ongelmansa piilottamalla hylsyt kaappiin, mutta multahan ei piiloteta mitään.

Mun on paha arvostella ketään, mutta ihmettelen kyllä, miten jotkut voivat vetää noita perhepakkauksia niin usein. Pysyttelen varmaan itse siis kolassa ja tottavie suosittelen sitä jokaiselle. Sikspäkki töihin ja niistä ainakin yksi kylmään ja olette valmiit mihin tahansa vastoinkäymiseen. Ja muistakaa, porvari juo aitoa kokista.

P.S. Mainittakoon, että tämä ko. nimeltämainitsematon kollega käski sanomaan, että nuo romut tuolla kaapissa ei ole hänen, vaan huoneen edellisen asukin. Uskoo, ken tahtoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti