6.2.2011

Tuplana parempi

Sori, ei oikein runosuoni nyt syki. Vietimme ihanan rauhallista koti-iltaa, katsoimme Platoonin ja näin, mutta sitten meni hommat persiille. Wlan-tukiasema tilttiin ja viimeistä kertaa menikin, kun kävelin (tamppasin) sen yli. Tästä toisen tietokoneen hiiri veti jonkun ihme tukilakon ja lakkasi toimimasta. No, sekään ei enää häiritse meitä.

Lopputulos on se, että verkkokaupasta uusi tukiasema tilattu, vitutus nyt semisti laskenut, kun kirjotan tätä lattialla korkeassa polviasennossa letku kiinni tietokoneessa. Onneksi ei ole enää kolaton menossa :D

Mutta asiaan, sanoi Barnes, kun napalmin haistoi. Kuvan jytky purilainen on kovaa shittiä, se on niinku vihainen kessu Elias tai hänen suomalainen kaksoisolentonsa, jonka nimi jääköön mainitsematta. Tupla-QP, eli Halfpounder, kuten työkaverini sen keksi nimetä. Mäkkärin kausituote tällä hetkellä.

Hampurilaisdiggailu menee selvästi aalloissa. Vähän aikaa sitten mulla oli selkeä McFeast-kausi, mutta viime aikoina on Quupee pudonnut. Siksipä olin pudota itsekin, kun näin mainoksen tuplasta. Kokeilin ja hyväksi havaitsin. Ja suosittelen. Ainoa asia, mikä tästä hampparista puuttuu, on kolmas pihvi.

3 kommenttia:

  1. double oli yllättävän mehukas kun kokeilin tuossa pari päivää sitten myös

    VastaaPoista
  2. Sen verran tarttee kommentoida tuota Halfpounder-nimitystä että vaikka olenkin yllättynyt kaupungin työntekijän nokkeluudesta (pun intended), niin samaa keskustelua on käyty Ronaldin kotimaan kielelllä internetin ihmemaassa jo vuosia ennen kuin purilainen rantautui tänne Neuvosto-Suomeen. Käytännönläheisin peruste (aidon syyn eli markkinoinnin lisäksi) on se simppeli tosiasia että ko. burgerissa on kaksi 1/4 paunan pihviä eikä yksi 1/2 paunan pihvi --> siksi siis nimitys "tupla". Yksinkertaista, rakas Watson.

    VastaaPoista
  3. Jumalauta purilainen yhdellä puolen paunan pihvillä... Se olisi jotain.

    VastaaPoista