11.2.2011

Fanipostin satoa: 1. Lidlin pastaa a'la Si-1

Olemme saaneet toimitukseen faxin, sanoi Simo Rantalainen aikoinaan televisiossa. Minä sain sähköpostia tässä yksi päivä ja lisäksi juttelin aiheesta feisbuukissa. Aihe oli Lidl-pasta, jonka eräs lukijamme käski testata. Testasin.

Meikäläinen ei mitään reseptejä ala kirjoittaa, mutta annan tällä kertaa sen verran löysiä, että kerron, mitä tämä sisältää. Osaset, jotka pitää kuulemma ostaa Lidlistä, ovat seuraavanlaiset:


1. tagliatelle pasta
2. pesto (vihreä)
3. basilika
4. mustapippurirouhe (mylly oltava, jauhe on liian hienoa)
5. oliiviöljy
6. tomaatti
7. mozzarella (pussissa)
8. raejuusto
9. suolaa

Meikäläisellä oli osa eineistä kaapissa, mutta loput yritin ostaa Lidlistä. Eihän siitä mitään tullut. Ensinnäkään taglista siellä ei ollut, pelkät tyhjät laatikot. Aneemista. Pestoa en löytänyt (jumalauta sitä ei koskaan löydä mistään kaupasta), enkä löytänyt raejuustoakaan. Lidl-vaistoni ei toimi. Ostin tagliksen sijaan penneä ja muut S-marketista. Kelvannee kuitenkin testiksi.

Lukijamme kehaisi, että ruoka on nerokas, koska aikaa menee vain pastan keittämisen verran. Totta on, ja yhtä totta on, että kombinaatio on aikas hyvä. Vähän ihmettelin raejuuston käyttöä tässä tavarassa, mutta hyvin toimi. Suosittelen kokeilemaan.

Pastan kylkeen lukijamme suositti Lidlin kaljaa, Lidlin espressoa (itsejauhettuna) ja Lidlin jädeä. Taitaa olla Lidl-mies, vaikka muuten mukava onkin. Huvitukseksi ruokailun aikana tämä mies suositti Vuoden lehtikuvaaja 2010 -kuvien katselua ja hajoilua niille. Suositan samaa, sillä eihän tuolla ole kuin yksi kuvaaja joukossa...

1 kommentti:

 1. Raaka-aineet oli tossa lueteltu, mutta voin kertoa teko-ohjeen:

  1. Keitä pasta (pitäs olla kyllä tagliatellea Jussi prkl...toi sun pasta on liian isokokoista)

  2. Sekoita ainekset

  3. Syö

  Voittajien sapuska vaikkei sisälläkään lihaa. Ja jumalattoman halpa kun ostaa kamat lidlistä. Söin tätä viime kesänä joka päivä n. puoltoista kk putkeen (enkä edes liioittele).

  VastaaPoista