9.5.2011

Pallolaajennuksen lukijamatka Nykiin

Taiteilijan näkemys New Yorkista vuoden
2012 maailmanlopun jälkeen
Jälleen on tullut aika Pallolaajennuksen lukijamatkalle. Tällä kertaa kohteena on Tamperettakin coolimpi menomesta eli New York. Lähtö viikon lopulla. Tällä kertaa vaihdoin matkaseuraa. Typyn sijaan lähden Vaimon kanssa. Vaihtelu virkistää :D

Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että kohtsillään meikäläiseltä tulee pientä hiipumista kirjoittamiseen. Kirjoitan kuitenkin muutaman jutun varastoon, jotta Jussi voi julkaista ne ja varsinkaan naislukijamme eivät vaivu epätoivoon.

Tarvitsen kuitenkin myös apuanne ja/tai ehdotuksia. Ruokaan liittyviä sellaisia, tarkemmin sanottuna. Jos Jenkeissä pyörineet tai muuten valveutuneet ihmiset keksivät jotain ruokaa tai paikkaa, joka reissun aikana kannattaa testata, niin ilolla otan ehdotukset vastaan.

Jos saan jonkun erityisen osuvan ehdotuksen, lupaan tuoda ko. ehdottajalle tuliaisia :)

14 kommenttia:

 1. Taco Bell. Olen kuullut paljon tästä mystisestä ihmepaikasta, mutten ole päässyt käymään.

  VastaaPoista
 2. http://www.bk.com/en/us/campaigns/whopper-bar/usa/new-york-city/menu.html

  VastaaPoista
 3. ed. liittyen:

  http://articles.nydailynews.com/2010-08-19/local/27072993_1_whopper-bar-burger-king-new-burger

  VastaaPoista
 4. Meikäläinen varmaan skippaa Purilaiskunkun. Kokemukseni mukaan se ei tarjoa mitään, mitä MickieD ei tarjoaisi.

  Taco Beltsu sen sijaan kiinnostaa...

  VastaaPoista
 5. Amerikan McD maistuu ihan vehkeelle.

  VastaaPoista
 6. Kentucky Fried Chicken vaikka se onkin enemmän afrikan amerikkalaisten suosima pikaruokala, olisi siisti kuulla tarinaa tuon paikan murkinoista.

  VastaaPoista
 7. kyllä ehdottomasti Nykissä pitää todelliset ja alkuperäiset hot dogit testailla. Onhan täällä blogissa jo jonkinmoista hodarifiilistelyä tainnut olla, joten tietty ko. ruoan alkulähde on kokeiltava. Empiirisen tutkimukset lainalaisuudet suorastaan vaativat sitä!

  - nahkajore

  VastaaPoista
 8. Voi olla, että KFC:kin jää väliin. Pariin otteeseen testannut ja ei oikein toimi muhun. Täällä vähän: http://pallolaajennus.blogspot.com/2010/08/matkailu-avartaa.html

  Mut siis hodarit, jumaleisson todellakin. Kärristä kadulta. Olen odottanut niitä jo siitä lähtien, kun lennot varasin.

  VastaaPoista
 9. http://www.shakeshack.com/ Tätä kehuttiin, kun itse taannoin reissasin Nykiin. Pyrin Madison Square Parkin mestaan pariinkin otteeseen, mutta jonot olivat molemmilla kerroilla niin pitkät, että uuvuin kesken. Mutta näyttäisi näitä olevan muuallakin päin kaupunkia. Parempi onni sulla?

  Lisäisin listaan myös BLT Burgerin (purilaisten lisäksi kokeilemisen arvoisia milk shakeja - ei oo ainesten runsaudessa säästelty...): http://www.bltburger.com/

  t. o-jo

  VastaaPoista
 10. Ei nälkää kannata tuhlata Nykissä mihinkään ketjupikaruokaan. If burger's your thing:

  http://www.parkermeridien.com/eat4.php

  Varaudu jonottamaan.

  VastaaPoista
 11. Meeppäs testaamaan sitä maan tulisinta currya Brick Lane Curry House:en, man vs. food-ohjelman Adam sai sen haasteen ainaki hotkaastua, käy testaamas kuinka käy ;)

  VastaaPoista
 12. Jos tuollainen raavas mies ei ituhippien ehdotuksista hätkähdä, niin suosittelen kokeilemaan maailman parhaita falafelejä, nimittäin Mamounsin (119 MacDougal St, New York, NY 10012). Eiku oho, kotisivujen mukaan niillä on kebuaki (http://mamouns.com/).

  Se on sopivasti Comedy Cellarin vieressä, jos stand-up kiinnostaa. Voin suositella molempia! Kybällä. Tai vaikka tonnilla.

  VastaaPoista
 13. Chinatownin kinkkilät, Ben and Jerrysin älyttömän isot ja hyvät pirtelöt ja melkein vain minkä tahansa aamupalamestan bagelit, omeletit ja vohvelit. Hyvää matkaa, nimittäin kateeksi käy!

  VastaaPoista
 14. http://www.menupages.com/restaurants/snice/

  Snicestä saa hyvät voikkarit. Vaikka ovatkin vegaanivoikkareita niin maku on silti kohdallaan. Muutenkin Meatpacking district on käymisen arvoinen slummi.

  VastaaPoista