6.5.2011

Uudistunut Wingston siipiravintola

Olemme blogissa yhden ja toisenkin kerran tutustuneet Rovaniemiläiseen Wingston ravintolaan. Nyt rafla on uudistunut sisustukseltaan ja myös ruokalistaltaan. Aiemmin juustopurilaisateria on ollut kiistaton kuningas ja syy olla avaamatta ruokalistaa. Siipien eli hot wingsien syömistä en ole koskaan ymmärtänyt, ovathan ne hyviä, mutta sieluani korpeaa jos joudun syömään 16 tipun siivet nälkäni pitimiksi. En vain ole niin kova jätkä.

Nyt hampurilaislistaukseen on lisätty useita uusia vaihtoehtoja, niistä houkuttelevin kenties kuvan Wingston burgeri. Klassinen juustohamppari on tehostettu sipulirenkailla ja slaissilla pekonia. Kokonaisuus on sopusuhtainen ja erittäin hyvän makuinen. Burgerin erinomaisuus aiheuttaa sen, että sen kylkeen tungetut tavanomaiset ranskalaiset tuntuvat pettymykseltä. Erinomainen burgeri tarvitsee kylkeensä myös upeat ranskalaiset. Ei Michael Jordankaan olisi pystynyt ihmetekoihinsa ilman Scottie Pippeniä! Ratkaisu voisi olla eleganttien maalaisranulien käyttö oletuspottuina, tiedä sitten kuinka kustannustehokasta se olisi. Ravintola vetää aina hyvin väkeä, joten tuskin se potuista on kiinni?

Uudistuneen sisustuksen lisäksi takanurkkaan oli ilmestynyt lasten leikkinurkkaus, mikä on aina huono uutinen. Kukaan ei halua nauttia herkullista ruokaansa kurittoman kakaran ulvoessa viereisessä pöydässä. Mikäli ravintola haluaa kiinnittää lapsiin huomiota, olisin itse valinnut äänieristetyn komeron avoimen nurkkauksen sijasta.

Kovin paljoa en uutta sisustusta osaa arvioida, Innonkin olen katsonut vain pari kertaa. Vautsivau-elämykset jäivät kuitenkin uupumaan uudistuksen jälkeen, diggasin entisestä hämärämmästä meiningistä enemmän.

5 kommenttia:

 1. En tiedä montako kertaa tämä pitää käydä läpi, mutta Wingstoniin jos menee niin pitää syödä Wingstonin läskilautanen, eli kaikkea mahdollista uppopaistettuna, ja sitten sitä törkitään majoneesiin ja syödään. Hamppareita syödään Comicossa.

  VastaaPoista
 2. Läskilautanen... Ei kuulosta huonolta.

  VastaaPoista
 3. Ei voi Wingstonin burgeri voittaa Comicon burgereita.

  VastaaPoista
 4. Joo ei tietenkään! Comicon purilaiset rollon ykkösiä edelleen, tosin tiukille menee Wingstonin uusien kanssa..

  VastaaPoista
 5. ONE WORD: KANAN_SIIVET!

  VastaaPoista