16.5.2011

Täyttä jöötiä

Myönnetään, myönnetään, myönnettään. Tämä artikkeli pääsiäismunasta on snadisti myöhässä. Mutta ajatelkaa, että meikäläinen on ihan tosi ajoissa ens pääsiäistä varten tai jotain.

Nyt on kyse Mignonista. Tuo sulkaamunien outolintu. Pure beef all the way through... Muksuna muistan syöneeni tällaisen edellisen kerran. Muistelen, että siitä tuli huono olo. Eikä ihme, aika jytkyä tavaraahan tää on, makeaa suklaata kokonainen boltsi.

Uskaltauduin testaamaan tällaisen pomoni kehumisen jälkeen. Hän siis kehui Mignonia, ei minua tai esimerkiksi työpanostani. Nainen on aika perso suklaalle, joten otin neuvosta vaarin. Ihan syötävähän tuo oli, vaikka galaksit eivät räjähtäneet. Ehkä uskaltaudun ottamaan toisen taas ensi pääsiäisenä. Pisteet Fazerille (eikö tää niiden ole) siitä, että muna on kuoressa. On siinä jotain extrahauskuutta, ja tällainen munahan on käytännössä pakko koristella ennen syöntiä. Niin teimme nytkin. Koristelu by Vaimo.

En tiedä, kuinka suosittu Mignis mahtaa nykyään olla. Ehkä niitä tuotteita, jotka vetoaa vähän enemmän vanhempaan porukkaan, mutta voin kyllä tapani mukaan olla väärässäkin.

1 kommentti:

  1. Tuo on niiiin namia! 8) Ja musta tuo kyllä on ihan kaikenikäisten herkku. Olen itse lapsosesta asti tuota ainakin pääsiäisinä syönyt ja olen vielä teini. Maraboun Dubbel Nougat -suklaapatukka muuten on lähes samanlaista ja makuista kuin tuo. Vähän vain vaaleampaa ja maistuu enemmän vaalealta maitosuklaalta.

    VastaaPoista