11.5.2011

Alkukesän jäätelökimara

Kesä on tullut, sen on puusilmäisinkin huomannut. Kesän tulo tarkoittaa sitä, että etelässä hätyytellään hellerajaa, Leinosen hoodeilla Lapissa alkaa lumi hiljalleen sulaa ja kaikkialla ihmiset syö jäätelöä. Kirjoitan nyt tuosta kolmannesta tapauksesta pari pikareportaashia, jotta alamaiset tietävät, mitä kannattaa syödä.

1. Kolapuffetti. Tästä taisi Typy vinkata mua taannoin. Tai joku muu. Anyway testasin. Kola-aromi on tässä läsnä kyllä, eli ei voi väärästä mainonnasta syyttä. Mutta en suosittele. Kola kuuluu pulloon, ei jäätelöön. Sitä paitsi saman perheen minttupuhvetti on sen verran kovaa shittiä, että sille ei moni pärjää.

2. Mariannetuutti. En muista, miksi näitä aloin nassuttaa viime kesänä, mutta hyväksi havaitsin. Diggaan suklaisesta sydämestä keskellä. Makeaa suklaata, hyvä hyvä. Suosittelen testaamaan tätä raitapaitaa, jos ei vielä ole tuttu.

3. Marsin jytkympi versio. Muistan ammoisilta lapsuusvuosilta, että silloin tuli Twix- ja Mars-patukat pakastealtaaseen. Ne olivat hyviä, mutta aika hinnakkaita jäätelöjä. Mars on nyt kasvanut (tai yhtä hyvin se on kasvanut kuusi vuotta sitten, enkä vain ole huomannut sitä) mittavammaksi. Aika pieniä ne olikin, joten en ihmettele, että on jäänyt jalkoihin. Nyt hinta ei mielestäni ole niin mahdoton, eli jos tunnet vetoa makeaan jäätelöön, osta kokeeksi.

Näin. Kesä on jäätelöaikaa, joten kauppaan siitä mars!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti