2.6.2012

Lopunajan meininkiä: Rosso lopetti pannupizzat

Quattro Stagioni, josta en aio kertoa jälkipolville halaistua sanaakaan.

Kun matkaa voitosta toiseen ja pysähtyy vain kuolevaisten palvottavaksi, törmää hyvin harvoin uskomattomiin epäonnistumisiin. Rossossa pari iltaa sitten pääsi käymään näin. Minut oli suostuteltu ulos syömään ja lähietäisyydeltä löytynyt Rosso kelpasi jopa meikäläiselle, sillä muistelin tovi sitten syöneeni siellä oikeinkin maukkaan pannupizzan. Valikoin epäkäytännöllisen muotoiselta ruokalistalta sopivin täyttein katetun pizzan ja kysyin varmuuden vuoksi tarjoilijalta olihan kyseessä varmasti pannupizza? Ei ole, valitettavasti pannupizzoja ei ole enää listallamme, mutta Rosso Expressistä vielä saisi. Ei saatana!

Mikäli olet S-Ryhmän hallituksessa, tai sinulla on edes ohut kontakti johonkin joka vastaa näistä Rosson asioista, välitä seuraava kappale sinne lobotomia-osastolle välittömästi.

Tämä oman brändin tappaminen menee ihan samaan kastiin kuin se, jos Coca-Cola Company siirtyisi pelkästään Fantaan tai Juti lopettaisi rillaamisen. Mitä järkeä on alkaa tehdä 11,90€ hintaista, täysin identtistä pizzaa, jonka Fabrizio tekee naapurissa kuudella eurolla? Johan tämä sama kuvio käytiin läpi Classic Pizza-ketjun kanssa. Tarkasta arkistostamme klassiset Classic Pizza artikkelit (artikkeli numero yksi, artikkeli numero kaksi). Sanomattakin on selvää, että nielemäni pizza ei juurikaan jäänyt mieleen tai hurmannut kokenutta lättykeisaria laadullaan. Aika olematon kiekko, jonka epäilemättä "laadukkaammat" raaka-aineet eivät ainakaan maistuneet yhtään paremmilta kuin minkä tahansa paikallisen pizzerian tekeleet.

Pannupizzoista luopuneille kenties tulee yllätyksenä, että kyseinen tuote oli Suomen markkinoilla myyntivalttinne, niin sanottu franchise product. Tapaus muistuttaa minua siitä kuinka Edmonton Oilers myi Wayne Gretzkyn LA Kingsiin. Oilers pärjäsi vielä pari kautta Gretzkyn suuruuden houkuttelemilla pelaajasopimuksilla, mutta on rungon hajottamisen jälkeen ollut paska joukkue. Rosso kenties pärjää vielä S-Ryhmän vetovoiman avulla ja olettaa että kotimainen ja siisti ravintola vetää puoleensa perheitä, tämä osittain rasistinenkin välinpitämättömyys kilpailijoita kohtaan koitunee ravintolaketjun turmioksi. Nimittäin maahanmuuttajienkin pizzerioiden joukosta löytyy mukavia ja tyylikkäitä ravintoloita, jotka sopivat koko perheelle hienosti.

Pizzaa pannulle tai Rosso karsiutuu viimeistään välierissä.

7 kommenttia:

 1. WTF?? Nyt kyllä tais tulla Rossolle erhe. Se BBQ chicken-pannupitsa on ollut ihan parasta, mutta kaikki hyvähän meiltä viedään, perkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama huomattiin tänään perheemme kanssa. Uskoisin että Rosson historiassa nämä pannupizzat ovat olleet yksi "keihäänkärki" tuoteryhmä, ne poistamalla listoilta menettivät varmasti maksavia asiakkaita.

   Toivon että Rosson liiketoiminnan kehitykessä ja organisoinnissa mukana olevat tahot ottaa tulevan asiakaspalautteen tosisssaan ja palauttavat pannupizzat nopeasti ruokalistoille.

   Käsittämätön ratkaisu kertakaikkiaan vetää todennäköisesti yksi myyvin tuoteryhmä pois listoilta, syiden pitää olla uskoakseni erittäin suuria muuten ei voi kyseistä "perseilyä" ymmärtää...

   T. Pettynyt Rosson (EX?) asiakas

   Poista
 2. Rosso on kyllä luciferin biojäteastia. Samaa tavaraa kuin karvakäsiltä, mutta hinta kohdennettu 2000-luvun IT-miljonääreille. Annoskoko kilpailee Kotipizzan kanssa vituttavimman annoksen tittelistä. I do not recommend. Tai suosittelen silti enemmän kuin Kotipizzaa, joka vastaa omissa kirjoissani lähinnä vaihtoehtoa "kuivana kakkoseen".

  Lollottaja Jaervenpäästä

  VastaaPoista
 3. Vittu mitä pannupäitä.

  VastaaPoista
 4. Tuli itsekin todettua tämä. Epätoivossa selasin menua edestakaisin ja luulin, että olin vaan liian nälkäinen kun en nähnyt listassa sanaa "pannupitsa".

  Ihan käsittämätön päätös Rosson "lobotomiaosastolta". Ainoa syy miksi on tullut joskus Rossossa käytyä on PANNUpitsat.

  VastaaPoista
 5. Nimenomaan! Mä laitoin samana päivänä kun kävin (oisko ollut maaliskuu) palautetta Rossolle. Eikä tullut vastausta :E Rosson pannupizza oli todellakin myyntivaltti ihan siitäkin syystä että oli paras pannupizza mitä oon syönyt ravintoloissa...

  VastaaPoista
 6. Itse huomasin saman puutoksen juuri äsken kun menin katsastelemaan rosson saitille että millaisen pizzan hakisin. Nimenomaan pannupizzan, se on se ainut mitä olen rossossa käynyt syömässä ja nyt sitäkään ei enää ole. Ei voi ymmärtää.

  VastaaPoista