4.6.2012

Kebabin kuolema

Kebab on kuin seksi: vaikka se toisinaan on melko keskinkertaista, harvoin se niin huonoa on, että ei kannattaisi syödä. Poikkeuksen tekee Lidlin kebab ja - jos kebab on enne - myös saksalaiset naiset. Seksi, eikäkun kebab maistuisi työpäivänkin aikana, mutta nykyään ei vaan ole keimoa mailla ei halmeilla. On kyllä ikävä Kampin töitä, kun silloin oli ruokapaikoissa valinnanvaraa.

Läheinen keskinkertainen keimopaikkakin näyttää vähän sairaalta nykyään. Parit tikkaat ja teippauksia repivä mies. Luultavasti kyseessä ei ole liikkeen face-lift, jota seuraa grand reopening.

Ei sillä, ehkä kahdesti kävin tuossa paikassa. Kebab oli siitä hyvä, että sen sai omalla lautasella "ihtenänsä", mutta toisella kertaa syömäni pizza oli kyllä aika huono. Asiakkaita tuntui kyllä riittävän, kun paikka oli täynnä raksakundeja.

No, jäämme seuraamaan, mitä tapahtuu. Pizzauuni taloudesta joka tapauksessa löytyy, niin ehkä kohta on uusi yrittäjä remmissä. Jos näet tämän ja olet työtön pizzeriayrittäjä Helsingissä, kannattaa ehkä ottaa yhteyttä kiinteistön omistajaan.

Suomessa on joka paikassa kebab-pizzerioita. En tajua, mikä musta aukko tuo Töölö oikein on.

4 kommenttia:

 1. Niitä kyllä on :) jyväskylän seudullakin vähän vajaa neljäkymmentä ja en laske lukuun raxeja, kotipizzoja ja muita ketjuja. Yleensähän keba-paikkojen tilalle tulee toisia keba-paikkoja.

  VastaaPoista
 2. Kebab-paikkoja löytyy mutta harvat niistä on oikeasti hyviä.
  Siksi kannattaakin tehdä itse - saa juuri niin rasvaisen kun haluaa.
  http://reseptitaivas.fi/reseptit/iskender-kebab

  VastaaPoista
 3. Näinhän se ruukaa olla, että itte pitää tehdä kaikki. Kotikebua oonkin kokeillut joskus, mutta en muista oonko blogauttanut. Luultavasti, vaikka en heti löytänytkään artikkelia.

  Tuo sun resepti vaikuttaa ihan toimivalta, vois melkein kokeilla joskus täsä...

  VastaaPoista
 4. Se tosiaan toimii kunhan vaan malttaa paistaa 100 asteessa.
  Sitä voi näin grillikaudella tehdä enemmänkin ja siivuttaa pakkaseen. Heittelee siitä vaan sitten muurikalle ja jo VOT.

  VastaaPoista