21.6.2012

Scary jäätelö

Kuvakaappaus Kunkun verkosta.
Paristakin niin sanotusta tuutista meille Pallikseen töräytettiin aiheesta tossa männäviikolla. Esitettiinpä jopa kysymys: "Onko nyt Burger King selättänyt Mäkkärin?" Överiydessä mielestäni Kunkku on selkeesti ollut edellä jo siitä lähtien, kun kolme päällekkäistä pihviä sisältävä Triple Whopper asetettiin tarjolle, mutta kyllä uusin aluevaltaus vahvistaa ainakin sitä asemaa.

Pekonijäätelö. Oon vannoutunut suklaasundaen fani ja orja, mutta Bacon Sundaen kokeileminen kyllä kiinnostaisi. Luulen, että edes minä en pitäisi siitä kauheasti, mutta pakkohan tuota olisi kokeilla, jos vastaan kävelisi. Valitettavasti Kekkosslovakiassa se ei vaan onnistu eikä oravanpyörän melskeestä niin vaan lähdetä makumatkalle. Vaikka olishan se aika styleä lentää esmes Norwegianilla Tukholmaan ihan vain pekonijäätelön takia.

Sisältää muuten Kunkun verkkosivujen mukaan vaatimattomasti 510 kaloria, mikä viitanne kilokaloreihin. Annoksen painoa ei ilmoiteta, mutta aika tiivistä energiaa näyttäis olevan. Neljä tällaista ja muuta ei sitten tarvitse syödäkään. Only in America...

Tietysti tätä voi kokeilla myös kotona. Jos joku innokas pikkusamurailukija saa päähänsä kokeilla tällaista, niin valokuvaa ja raporttia sit kehiin.

1 kommentti:

  1. Ei tuota, mutta pekoni on löytänyt Suomessakin tiensä makeaan leivontaan.. Bacon chip cookies http://monkeyfood.net/2012/06/10/bacon-sweet-bacon/

    t. nanna

    VastaaPoista