18.6.2012

PALLIKSEN FESTARIKESÄ: Flow'hun valmistautumista

Valmistautuminen on tärkeää. Jos meinaatte ihmiset ajaa perheen kirveen kanssa järveen juhannuksena, niin pohjien ottamisella alkaa kohta olla kiire. Itse valmistaudun siihen, että mahdollisesti menen Flow'hon kruisaamaan Tuska vs Flow -battlen merkeissä. Tuskassa uin sujuvasti kuin kala veressä, mutta Flow'ta varten teen itsestäni hieman enemmän hipsterin. Teen sen kasvattamalla pinaattia.

Alussa mainitsemiani kirveitä ja muuta valmistaa Fiskars, jonka kutsumana pääsin heittämään siementä tuossa aiemmin. Sain lyhyet ohjeet dodolaiselta mieheltä, jonka intiaaninimi olisi "Ei käytä mokkasiineja". Hän käski pitää mullan kosteana, ei märkänä, itämisen ajan. Mitä sen jälkeen, minulle ei selvinnyt.

Mutta paskan puhuminen sikseen, asioiden kasvattaminen on periaattessa ihan kiehtovaa. Siemeniä tollaiseen pussintapaiseen, vettä ja silmissäni siintää jo Dr. Oetker -tyylinen pinaattipizza. Olisipa pekonin kasvatus yhtä helppoa ja veretöntä. Saa nähdä mitä käy, oon erikoistunut lähinnä tappamaan niitä kiitettävän vähiä kasveja, jotka minun hoidokkeinani ovat olleet. Joskus tossa huhtikuussa nimimerkki Vaimo oli vähän aikaa reissussa ja talon kasvusto minun "hoidossani". Vilpittömästi unohdin kastella niitä ja sanomistahan tuli :D Kaikki ei vaan osaa.

Täytyy muuten mainita vielä yhdestä Hauskojen kotivideoiden hauskasta kotivideosta, jonka näin joskus. Siinä pieni lapsi kerää pöydällä olevasta hampurilaisesta seesaminsiemeniä. Kun isänsä kysyi, että miksi hän niin tekee, lapsi vastasi, että haluaa kasvattaa isälleen hampurilaispuun. Sellaisen minäkin haluaisin! Saa nähdä, saako nimimerkki Vauva joskus päähänsä kasvattaa minulle sellaisen - toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti