6.6.2012

Vain keimo uupuu

Päivä ruokabloggarin elämää.

Lukijamme vinkkasi Kauppalehdessä olleesta Hyvinkää-uutisesta. Tällä kertaa kyse ei onneksi ole minkään narunjatkoksi joutavan nilkin tekosista vaan ruoasta. Pizzaa, sukellusveneleipää ja hampparia saman katon alta.

Kyseessä on laajenemishinkuinen aloitus, joka tarjoaa kebabia lukuun ottamatta kaikkia pikaruokaympyrän tuotteita. Mielenkiintoinen avaus, mutta väkisin tulee mieleen, että toivottavasti ei ole haukattu liian isoa palaa pureksittavaksi. Jokaisella noista sektoreista kilpailu on kovaa ja hyvilläkin tuotteilla varmasti vaikea pärjätä. Entä kuinka hyvää kamaa voi tarjota, jos haluaa miellyttää kaikkia?

Sinänsä tilausta monisyömiselle olisi, koska kaikilla ei aina tee mieli samaa. Olisikohan kuitenkin silti parempi idea tällaiset Forumin rasvamontut, joissa on monta yritystä sananmukaisesti samojen pöytien ympärillä. Kukin sitten hakee, mitä diggaa. Ja olisikohan myös pitänyt miettiä vähän tuota nimeä... Ensinnäkin sen lausumiseen menee puoli tuntua ja Best Burger Pizza & Sub kuulostaa siltä, että ollaan 80-luvun Suomessa yritetty lyhyen englannin avuilla keksiä internationaali nimi, kun kaikki englanninkielinen myy niin perkeleesti. Eikö vaikka BPS olisi parempi..?

P.S. Ja mua ainakaan ei kiinnosta, mitä lannoitteita tuotannossa on käytetty. (Ymmärrätte, jos luette uutisen.) Keskityn syömiseen ja makuun - ja olen valmis ottamaan riskejä lannoiteasian tiimoilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti