26.5.2011

Miesostoksia II - Reissun jälkeen

Niin se on ihmiset, tuhkasta ja muusta huolimatta suosikkibloggarinne on selvinnyt kotiin kaukopartioretkeltään. Kiitos vaan Islanti, mielestäni koko saaren voisi tusauttaa stratosfääriin, kun se aiheuttaa vain ongelmia.

Amerikassa oli kaikki suurta, siihen pureudun aivan hetikohta, mutta ensin pari sanaa kotiinpaluusta. Ns. miesostoksista olen kirjoittanut ennenkin. Jälleen pääsin tekemään niitä. Eilen tulimme reissusta ja kävin kaupassa. Piti ostaa muun muassa omenoita ja kurkkua, kun vaimo niitä toivoi. Tänään hän lähti uudelle reissulle pohjoiseen (ei tietääkseni Leinosen luo, kansalaisjourn. huom.) ja minä pääsin häiriöttömässä tilassa kauppaan. Ostin kaikkea tarpeellista, mitä mieleen tuli. Jotenkin "viitasaarelaiinen" menu noista kuitenkin muodostui.

Vaikka en ole tosi suomalainen ja tiedän, että Suomessa moni ulkomaalainen tekee töitä (ja moni tekemätön haluaisi tehdä), niin kyllä tuollainen setti aina välistä hyvä on. Väittäisin myös, että kuvan eineillä pärjää kuka tahansa pari poikamiespäivää. Suosittelen kokeilemaan. Ämeriikässä jouduin syömään outoja paikallisia ruokia, kuten kuumia koiria, tsiispöögöreitä ja bluuberipänkeiksejä, niin kyllä makaronimössö onkin tarpeen tervehdyttämään miestä.

Näin. Seuraavassa artikkelissa joutunen käsittelemään tuhkassa lentämistä, mutta piakkoin kirjoitan siitä, mikä oli paras saamani vihje reissulle. Samalla selviää palkinnonsaaja. Pysykää tuunattuna.

2 kommenttia:

  1. pari?? eihän tossa ole ku iltapalan ainekset? :D

    VastaaPoista
  2. Ai helkkari, olenko löystymässä? Meinasin kyllä tänään olla käymättä kaupassa...

    VastaaPoista