28.12.2011

Kolanterin lisälehtisillä: Kolaa huuleen, kirjaimellisesti

Ei varmaan tule kellekään lukijalle yllätyksenä, että meikäläinen ei montaakaan lahjaa saanut jouluna. Risuja korkeintaan olenkin ansainnut, mutta sain jostain syystä myös lahjan nimimerkiltä Itä-Pasilan Salarakas. Kai siksi, että mulla on parhaat jutut.

En nyt lähde sivupoluille, mutta monet naiset ovat siitä ärsyttäviä, että he antavat hyviä lahjoja. Puhun syvästä kokemuksesta, sillä vaimoni kuuluu tähän joukkoon. Se on ärsyttävää siksi, että siihen on hankala vastata mitenkään, jos on tällainen puupää. On ikävää tuottaa omalta osaltaan pettymys, kun itse saa jotain hyvää ja kaunista. Synttäreihin on vielä aikaa, mutta mietin jo jotain höpöstä tai edes semisellaista. Mutta takaisin asiaan.

Kuvan combo oli varsin sykähdyttävä setti eikä tämmöiseenkään meikäläinen voi mitenkään kontrata. Paketti sisälsi lisäksi vielä suklaata, mutta parasta oli ehdottomasti tuo huulirasva. Olin nähnyt ko. tuotetta jo aiemmin. Sitä myydään - jostain minulle tuntemattomasta syystä - paremmin vaatekauppana tunnetussa KappAhlissa. Pari skragaa olen sieltä ostanut ja nähnyt tuotetta kassalla. Olen kuvitellut sitä joksikin normirasvaksi hassussa putilossa, niin en pettymyksen pelossa ole ostanut. Nyt kuitenkin sain sitä käsiini ja tuikkasin mielenkiinnolla huuleeni. Ja miten kävikään.

Kävi hyvin. Jo tuoksu yllätti minut. Tämä oli kuin olikin kolamaista. Ei tää kokista ole, vaan ehkä hajusta tulee mieleen joku kolamehujää, mutta tuoksu on selvä. Maku ja tuntuma huulissakaan ei ole hullumpi. En huulirasvaa käytä, sillä sulohuuleni ovat itsekostuvat, mutta tätä voisin käyttää kyllä. Kai tää on tarkoitettu joillekin pissiksille, mutta mähän olen henkinen sellainen. Hyväksyn tuotteen.

P.S. Nyt kun asia tuli puheeksi, varsinkin blogin lukuisilta naislukijoilta otetaan kiitollisena vastaan kaikki lahjaideat, oli kyseessä vaimo tai muut naisihailijat. Auttakaa puupäätä, pliide.

5 kommenttia:

 1. Lahjakortti johonkin sisustus-, vaate- tms liikkeeseen? Tai vaikka johonkin rentouttavaan kasvo-, jalka-, käsihoitoon?

  VastaaPoista
 2. lahjakortti sopivan suurella summalla dayspahan toimi mainiosti lahjana.
  ei tarvitse valita(väärin) sitä minkä tyylisen hoidon tarpeessa eukko on.

  VastaaPoista
 3. Jos vaimo on koruihmisiä, matkaa kultasepänliikkeeseen ja osta joku kaunis kaulakoru, rannekoru tai sormus? Lahjakortti on aina hyvä idea, mutta vähän persoonaton. Jos ostat jonkun kauniin korun, jää tämä syntymäpäivä vaimon mieleen ikiajoiksi.

  PS. Kalevala-korulla on kauniita rannekoruja, esimerkiksi Vanamo, Lintunen, Lumihiutale ja Ilona!

  Menestystä lahjanhankintaan!

  VastaaPoista
 4. Tänx, ihmiset. Jotain hyvinvointiin liittyviä lahjuskortteja ja koruja olenkin usein suosinut, joten joku on mennyt oikein... Jatkan samalla linjalla.

  VastaaPoista
 5. Tämä nyt tulee liki puolen vuoden jälkijunassa, mutta kohtahan se on taas joulukin.
  Nimittäin nuo lahjakortit, ainakin näin vaimonäkökulmasta ovat josseenkin persoonattomia ja joskus jopa sydäntäsärkevän vihjailevia.
  Kun taas männätalvena täysin 21, tunnusteli siippani varovaisesti, josko haluaisin lahjakortin laser-karvanpoistoon, rasvaimuun tai johonkin kolmanteen, nyt jo unohtuneeseen olemuksenmuokkaustoimenpiteeseen. Miten tällainen pitäisi tulkita? Äitienpäiväksi tuli lahjakortti kasvohoitoon.
  Mitä siis lahjaksi; jotain henkilökohtaista kuten koru tai käsilaukku, joiden valinta omalla tavallaan kuvastaa millaisena lahjan saajan näet. Lahjaa valitessa ei soisi kuitenkaan mopon ns. karkaavan käsistä, esim. joululahjana saamani, kovasti pitämäni rannerengas innostutti ylkäni saman teeman toistoon. Seuraavat seitsemän vuotta paljastui pukin kontista rannerengas 1.1 jne. Kohtuus siis kaikessa.

  VastaaPoista