22.12.2011

Joulukolanterin 22. luukku: itsensä pettäminen

Tämä kuva ärsyttää minua. Kesä, lämpö, shortsit... kuka niitä haluaa nähdä, kun tähän aikaan vuodesta säät on yhtä helvetin persettä ja pimeäkin 27 tuntia vuorokaudessa. Silti kirjoitan tästä, koska on mukava haukkua tuotteita. Ja ihan vittuillakseni ajoitin tän päivälle, joka tietääkseni on talvipäivänseisaus tänä vuonna.

En enää valitettavasti muista, miten haukkuisin tätä juomaa. Sen muistan, että ei tämä kaksista ollut. Yrittääköhän tää olla jotain kolavissyä tai jotain vai sitten normilimukkaa. Kevyt olo vie jotenkin vissyraiteille ajatukseni ja jo siitä tietää, että en tykkää. Vissy on jees, mutta kolaan sitä ei varmaan kannata sekoittaa.

Mutta siis nyt tsekkasin netistä. Kevyt olo -juomat on tavallista vähemmän sokeria sisältäviä limppareita kai olevinaan. Ja siis sitä sokrua ei ole korvattu makeutusaineilla, sitä vaan ei oo. Näin tätä tänään kaupassa, eli kyllä tätä joku on ostanut. Kai nykyään terveysintoilijoiden terveysintoillessa tätäkin myydään.

Mun suhtautuminen on se, että kestän kemikaalit ja kaiken sonnan tai sitten en juo ollenkaan. En halua semiterveellistä kevyttä oloa vaan kunnon sokereita. Kevyet olo jätän hipstereille.

P.S. Jotenkin epäonnistunut tuo etikettikin, ei houkuta. Itse pitäis kaikki tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti