9.12.2011

Joulukolanterin 9. luukku: Royal Crown Cola

Luuserikolaa. Royal Crown tunnetaan, tai siis ei tunneta, sinä kolana joka hävisi kolasodat Coca-Colalle ja Pepsille. Jampat kehtaavat ihan tosissaan painattaa tölkkiinsä sloganin "America's best tasting cola", eihän se väärin ole. Jenkit diggaavat valehdella päin naamaa.

Makuasiat ovat kuitenkin siitä kinkkisiä että Ruokablogi Pallolaajennuksessa tiedetään se autenttinen totuus. RC ei todellakaan ole huonoa, oikeastaan se on melko hyvää. Sitä saa Haaparannalta halvemmalla kuin Pepsiä, jota siis saa halvemmalla kuin Cokista. Näin se maailma vaan makaa. Hienoa ettei Royal Crown ole kuitenkaan nakannut myrkkyjä nurkkaan, vaan jatkanut tappiosta huolimatta mustan kullan pumppaamista.

RC on kuin Suomen Keskusta. Turpaan tulee, mutta sen verran moni näennäisköyhä maajussi jaksaa digata että kannattaa vielä yrittää, vaikkakin vain läpällä. Cokis pistää ehdokkaaksi Niinistön, Pepsi Lipposen ja RC Väyrysen. Tietäähän sen miten siinä käy, mutta hauskahan sitä on seurata. Royal Crowniakin on hauska juoda, kunhan ei unohda kuka on edelleen the biggest, meanest, tastiest motherfucker in town.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti