13.12.2011

Joulukolanterin 13. luukku: Tanskalaista luomukolaa

Naturfrisk Cola Cool Classic pulloa koristaa intiaani, en tosin ymmärrä mitä tekemistä alkuperäiskansalaisella on kolajuoman kanssa. Ehkä viimeisetkin toteemit on poltettu uusien kolapuiden istuttamisen tieltä ja loputkin inkkarit ovat siirtyneet tiipiistä rivitaloihin. Oopiumi maistunee edelleen.

Ihan oopiumin veroista kampetta tämä tanskalainen kola ei ole. Lasipullo on elegantti, pelkistetty ja sopivan kokoinen, mutta sen sisältö maistuu väljähtäneeltä sekoitukselta kokista ja Rio Colaa (josta enemmän joulukolanterimme toisissa luukuissa).

Kyllä tätä juo, onhan se nimittäin aina mukava korkata uusi ja tuntematon pullo mustaa kultaa. Usein siihen pettyy, mutta huonokin kola on aina blogautuksensa ansainnut. Jos eksyt Tanskaan, kannattaa ottaa haltuun ainakin yksi pullo inkkarikolaa. Tiedä vaikka Istuva Koira siitä jotain kostuisi.

4 kommenttia:

 1. Entinen Pallis-lukija13. joulukuuta 2011 klo 22.46

  Hei, en enää jaksa lukea teidän blogia. Kaikissa jutuissa on sama sisältö, sama rakenne ja samanlaisia tylsiä viittauksia johonkin vaikka ajankohtaisiin juttuihin, jotka ei oikeasti liity yhtään asiaan. Enkä tykkää kolasta, menee hampaat.

  VastaaPoista
 2. Et voi oikeasti väittää etteikö esimerkiksi tämän artikkelin loppu ja sen sisältämä linkki ollut nerokas! Mutta kiitos kuitenkin yhteisistä vuosista. Kieltämättä tästä touhusta menee hohto kun tietää, että sinä et enää lue meidän juttuja.

  VastaaPoista
 3. Me olemme pahoillamme, mutta mun ja Jussin kädet ovat sidotut. Pallis on kuin puoliysin uutiset Ylellä. Jos mitään menee muuttamaan, niin eläkeläisten feedback on sellaista, että on pakko palata samaan vanhaan muottiin. Tää on tällaista...

  VastaaPoista
 4. Es esquisita. Es igual a la Coca Cola, pero más refescante y sobretodo más saludable.

  VastaaPoista