7.12.2011

Joulukolanterin 7. luukku: Rio Cola

Haluaisin todella kovasti tykätä Rio Colasta. Haluaisin muutenkin tykätä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan limppareista, ainoa ongelma on etteivät ne ronskista hinnastaan huolimatta maistu kovin hyvältä. Myös Rio Cola kärsii samasta ongelmasta kuin muutkin firman limpskat, se ei vaan maistu täyteläiseltä. Maku menee ohi ja jää jotenkin laimehtuneeksi kurkunpäähän. Rio Cola on kuin päivän väljähtänyt Coca-Cola johon on pumpattu vähän happoja ja ojavettä. Makua voisi tiivistemäisyytensä takia luonnehtia sulaneeksi mehujääksi.

Maun laimeus on todellinen harmi, sillä oikein mielelläni tukisin ja kehuisin Laitilan tuotteita. Rio Cola on symppis tölkki, muttei sitä viitsi ostaa jos fiilismittari ei tule täyteen. Juoma on vieläpä tuotettu tuulivoimalla, jumalauta! Tämän diggailemisella saisi hipitkin lukemaan Pallista, mutta kun ei.

Blaah.

4 kommenttia:

 1. Olvi voisi tuoda Afri-Colan takaisin. Vetävä mainoskin olisi jo valmiina http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wokjKUxoWN8

  VastaaPoista
 2. maistoin joku aika sitten ja oli kauheeta kuraa. eikä ole edes kofeiinia! ja väittävät kolaksi. ei näin.

  VastaaPoista
 3. Toi Rio Cola on hirveetä, mutta tykkään niistä muista Laitilan limsoista, mitähän niitä oli, sitruuna ja lime ainakin.

  VastaaPoista
 4. Eilen suihkussa ajattelin juuri Afri-Colaa. Se puuttuu testistä :/ RIP

  VastaaPoista