19.12.2011

Joulukolanterin 19. luukku: Energiakola

Hullu krokotiili. Ei aivan onneton nimi energiajuomalle, sillä kyllä sellainen varmaan aika energinen pakkaus olisi. Vähän turhankin sekava luultavasti, en haluaisi sellaista samaan bussiin sen enempää kuin energiajuomanikkiksissä olevaa teiniäkään.

Näin teinin imaavan energiajuomaa bussissa not long ago. Ne on kyllä surkean näköisiä. Ylipainoinen rassukka, lysyssä imaili jotain tuotetta. Varmaan masentunut siitä, että hänen tämä toinen tylsempi elämä ei vetänyt vertoja hänen tietokoneelle jääneelle oikealle elolle Second Lifessä. Yritä kestää Jami, skolea on vain viisi päivää viikossa.

No asiaan. Mad-Croc on tehnyt kolan makuisen energiajuoman. Mua pelotti kohtalaisen reippaasti tää testi, sillä en todellakaan diggaa energiajuomia ja jopa niiden jonkinlainen tuntija Jussi Leinonen disautti aiemmin tässä kolanterissa aika vahvasti Punaisen härän vastaavaa tuotetta. Silti tartuin tölkkiin, teidän vuoksenne ihmiset jälleen.

Ja täytyy sanoa, että petyin. Tää ei maistu oikein miltään. Ei energiajuomalta, ei kolalta... Eikö energiajuoman pitäisi maistua niin pahalta, että vähän pitää irvistää? Voiko tähän muka addiktoitua... Aika pliisua kamaahan tää on sitäpaitsi, iso tölkillinen sisältää saman kofeiinin kuin annos kaffetta. Tauriinia satsi sisältää 2000 milligrammaa eli suomeksi 2 grammaa. Kuulostaa hyvältä. Ei oo kyllä aavistustakaan siitä, mikä tauriinin vaikutus on. Tuleeko musta nyt sonni, odottaako vaimo yllätys, kun valot illalla sammuu? Vai onko tää vain yhtä petkutusta..?

Tölkin juotuani ymmärrän teinejä yhä vähemmän. Voisitte pleiniä kolaa ja joisitte kahvin kahvina. Tauriiniakaan ei taida tarvita kuin imeväisikäiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti