1.12.2011

Joulukolanterin 1. luukku: Pepsi RAW

Vuoden 2011 joulusesongin kunniaksi Ruokablogi Pallolaajennus on käyttänyt kuluneen vuoden erilaisten kolajuomien nauttimiseen. Kolajuomasäiliöitä on kitattu yhteensä 24 kipaletta, täysiverisen joulukalenterin verran siis. Kalenterin tarkoitus on tarjota janoisille joululahjavinkkejä itselleen ja lisätä yleistä kolajuomatietoutta maassamme. Uusi kola korkataan päivittäin kello 10. Nauttikaa!

Pepsi RAW on nimensä mukaisesti revitty alipalkattujen lapsityöläisten auringon polttamasta selkänahasta hyvin raakamaisin keinoin. Kolapelloilla, kansankielellä "killing fields", ei tunneta solidaarisuutta ja lähimmäisenrakkautta on vain vähän enemmän kuin Perussuomalaisten puolueohjelmassa.

Lasipulloon kääritty juoma on myös valmistettu luonnonmukaisesti, joten nuoret ja koulutetut naiset voivat helposti hassata tilinsä pariin pulloon. Lisäaineita ei ole käytetty. Makeutusaineena on ruokosokeri, värikin on luonnonmukainen (paskan väristähän tuo on..) ja sihinät tulee jostain vissyn tyylisestä akkojen juomasta.

Eipä siinä, ihan hyvää tuo oli. Maku monin tavoin pehmeämpi ja hieman mehuisampi kuin tavallisessa Pepsissä. Erityispisteet on pakko antaa tuosta hauskan muotoisesta lasipullosta. Lasipullohan tunnetusti on kolasäiliöiden kuningas ja täten ainoa oikea tapa pullottaa Pepsi RAWin tapainen eliittijuoma.

4 kommenttia:

 1. Ei taida perussuomalaisessa marketissa olla tätä raakuutta tarjolla? Mistä näitä voi ostaa?

  VastaaPoista
 2. Taisin saada tuliaisiksi tanskasta. Sinne siis!

  VastaaPoista
 3. Lyhyessä TODISTUS voi olla suurta apua sinulle tai naapurista. Hyvä ja ota aikaa ja lukea ....


  En ole koskaan uskonut internet oikeinkirjoituksen pyörät tai spiritisti kunnes tapasin tohtori Solo viisas. Itse aion jatkossakin antaa kiitokseni ja lausua todistukseni koko maailmalle. Nimeni on Adina Gilbert, älä tuomitse minua, mutta olen vain yrittänyt jakaa hyvää työtä tohtori Solo Wise on tehnyt minulle. Olen todella kiitollinen hänelle, koska olin melkein hulluksi, kun mieheni jätti minut ja lapset ilman syytä. Käytämme elää onnellisina kunnes hänen asenteensa meitä kohtaan alkaa vaihtua. Pyysin häntä kertomaan minulle, mitä on tapahtunut ja syy hänen äkillinen muutos, mutta hän pitää sanoa mitään. Mutta tämä asenne mieheni jatkui ja se satutti lapseni ja minä. Olin niin hämmentynyt ja en ole koskaan tiennyt, mitä tehdä. Eräänä päivänä hän jätti talon ja ei koskaan tullut takaisin. Ohh tämä oli huonompi ja olen melkein sekosi. Sain monta loitsu pyörät internetistä, mutta kaikki he voisivat tehdä oli ottaa rahani ilman tulosta. Tulin kyllästynyt ja tuntui tappaa itseni, mutta minun piti pysyä hengissä vuoksi lapsemme.
  Yksi viikonloppu olin menossa läpi internetin olen nähnyt erilaisia ​​todistuksia, miten tietty mies auttoi eri ihmisille. Minua pelotti antaa hänelle oikeudenkäynnin takia menneisyydestäni kokemusta näistä ns loitsu pyörät. Mutta tämä viimeinen kerta päätin antaa tälle miehelle tutkimus ja otin häneen yhteyttä hänen Sähköposti: drsolowisetemple@gmail.com Ohhh kesti vain 72 tuntia, (3 päivää) tämän suuren miehen saada mieheni takaisin. Hän kertoi minulle, että mieheni oli lumoissa toisen naisen, mutta hän pystyi murtamaan loitsun ja toi mieheni takaisin taloon.
  Ohh voit kuvitella ilon ja onnen minussa, siksi aion jatkossakin puhua hyviä töitä tämän suuren miehen. Ja tämä mies ei koskaan ottanut rahaa minulta hyväksyn vähän rahaa jostain kohteita sacrifce. Nyt mieheni rakastaa minua enemmän kuin koskaan ennen ja sain edistänyt minun työpaikalla. Kaikki on vain menee hyvin ja sopii minulle ja perheelleni.
  En koskaan lakkaa jakamalla tämä hyvä uutinen, koska se voi olla sinulle hyötyä tai henkilön lähellä sinua. Tohtori Solo Wise on Jumala lähettänyt. Hän kertoi minulle, hän voi ratkaista mitä tahansa ongelmia, kuten:

  (1) Jos haluat ex takaisin.
  (2) jos sinulla on aina pahoja unia.
  (3) Haluat edistää omassa toimistossa.
  (4) Haluat naiset / miehet juosta jälkeen.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Haluat olla rikas.
  (7) Haluat pitää miehesi / vaimo on
  sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Herbal hoito
  (10) Jos et pysty tyydyttämään vaimosi
  sukupuoli halu takia
  alhaiseen erektio.
  (11) jos kuukautiset tahdo tulla
  ulos päivä se
  Oletetaan tai virtoja.
  (12) jos kieltäytyi maksetaan, ihmiset koska te ?.
  (13) ratkaista maakysymyksen ja saada se takaisin.
  (14) Onko perheesi Denny teitä
  eikö?
  (15) haluavat ihmiset tottelemaan sanoja ja teen
  haluavat.
  (16) Onko teillä alhainen siittiöiden määrä?
  (17) huono lucks
  (18) HIV CURE-
  Anna tämä suuri mies kokeiluversio tänään ja voit olla iloinen teit. drsolowisetemple@gmail.com

  VastaaPoista
 4. SAAN EXTENI TAKAISIN DR DAWNIN RATKAISUN KANSSA
  Otin yhteyttä DR DAWNiin häntä koskevan kirjallisen kokemuksen kautta ja sain myös monia kokemuksia siitä, kuinka hän auttaa muita heidän elämässään. Paluu exän kanssa on yksi intiimimmistä tunteista, jonka monet ihmiset haluaisivat kokea, varsinkin kun nuo muistot exän kanssa hämärtävät aina mielemme, kun joku muu tekee niitä asioita, joita exämme teki . Olen ollut yksinhuoltaja melkein 6 vuotta ja vaikka ex-mieheni oli poissa lapsistani, toivon silti hänen palaavan luokseni jonain päivänä. Tämä DR DAWN -nimellä tapaamani loitsu auttoi minua toteuttamaan toiveitani, ja voin ilokseni sanoa, että olen palannut entisen mieheni kanssa. Tulos paljastui 48 tunnin kuluttua, kun hän vakuutti minulle, ja jakamamme rakkaus ja yhteys palautuivat hämmästyttävästi. Jos haluat onnistuneesti palata exäsi kanssa,
  *Jos haluat tulla raskaaksi.
  *Jos sinun on täytettävä toiveesi.
  ota yhteyttä tähän suureen rakkauslääkäriin WhatsAppissa: +2349046229159
  Sähköposti (dawnacuna314@gmail.com)

  VastaaPoista