20.12.2011

Onko Rainbow ryhdistäytymässä?

Pirkka-olut lienee suurimpia neronleimauksia, joita K-ryhmän sikariportaassa on saatu. Lehtiläpänderin mukaan olut on ollut melkoinen myyntivaltti ja kyllähän sitä juo, vaikka se ei Euroshopperille pärjääkään. Halpa kama toiminee myös sisäänvetotuotteena. Yhden ässän kaupassa lienee saatu itkupotkuraivareita asian tiimoilta, mutta yhä siellä nukutaan.

Lonkkua ja sidua Ässästä saa, mutta ei sateenkaariolutta. Sopiminen asiasta on varmaan vaikeaa, sillä panimot ymmärtänevät viimeistään Pirkkiksen menestyksen jälkeen tuotteen arvon, eivätkä hevin luovuta. Toisaalta ulkomailtakin tavaraa saa varmasti. Tänään näin hyllyssä ns. akkainkaljaa eli nollavolttista olutta.

Tuote on belgialaista. En muista tätä aiemmin spotanneeni hyllystä, vaikka sattuneesta syystä myös alkoholitonta hyllyä on olen viimeaikoina kyttäillyt. Kertokaa viisaammat, jos tämä on vanhaa kamaa. Mutta koska uskon, että tämä on melko tuore tulokas, veikkaan tämän olevan Rainbow-oluen esiinmarssia.

Jos Rainbow jatkaa belgilinjalla, yksi vaihtoehto on vaihtaa siihen heidän tuomaansa belgiin kuoret. En muista nimeä, mutta sikspäkeissä myynnissä, tietänette ässäläiset. Oon testannut ja sitäkin juo, eli ei huono vaihtoehto sekään.

P.S. Juuri muuten uutisissa sanotaan, että jouluna taas juodaan enemmän kuin koko muuna yhteensä. Hienoa... Ottakaahan iisisti viinan kanssa, jos on lapsia joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti