21.12.2011

Viinejä kera jalkapalloilijoiden

Kuvasta näette, että syön jopa sienisalaattia, jos se on ilmaista.
Ei, otsikkoni ei viittaa Elossa-saagaan, jossa Andeilla syötiin jalkapalloilijoita, kun ei oikein muutakaan ollut. Tää juontaa juurensa siihen, että allekirjoittanut kerrankin kutsuttiin johonkin.

Normiruokabloggarit varmaan kiitävät kukasta kukkaan, mutta mua ja Jusaa vaan ei kutsuta mihinkään. Me joko ei olla tarpeeksi vakavastiotettavia tai sitten vain ei osata käyttäytyä. Chileläisillä viininpolkijoilla kävi kämmi ja pääsin maistelemaan heidän tuotteita kera Keken ja Pasin. Futarit pistettiin aiemmin viinikouluun ja nyt valistettiin myös kansaa. Linkkaisin verkkosivun tähän, mutta siellä kuvattiin myös jotain videota, joka jonnekin ilmestyessään paljastaisi allekirjoittaneen fyysisen alennustilan.

Mut ihan hyvää tavaraa oli pöydässä. Pirunkellaria olen imaillut aina toisinaan, kun olen sellaisen pihinä miehenä raaskinut ostaa. "Ja kyllähän sitä juo", sanon omaa tyyliä uskollisesti noudattaen. Juuri edellisessä postauksessa hieman nalkutin viinasta jouluns, mutta täytynee pullollinen cabernet-mallista Casillero del Diabloa kotiuttaa joulupöytään. Mietoja maltilla, ihmiset.

Btw. kuulin mielenkiintoisen asian viini-iltamassa. Viinihidalgo kertoi, että muistaakseni about 95 prossaa Suomessa myydyistä viineistä maksaa alle kybän pullo. Onhan se tuplat halvimpaan laatuun, mutta silti yllättävän alhainen. Ei sillä, itse en ko. kipurajan yli varmaan koskaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti