3.12.2011

Seksiartikkeli, olkaa hyvä

Hei kaikki jutunjanoiset toimittajat ja semisellaiset. Tässä teille taas jutunjuurta, jonka voitte lisätä vaikka esimerkiksi erilaisia miehisiä asioita käsittelevälle sivulle tai sitten joihinkin terveys- slash viihdepläjäyksiin. Pomo varmasti arvostaa kekseliäisyyttänne.

Juttu on sama vanha, jonka jo mainitsinkin, mutta mainoskirjeestä löysin hauskan kuriositeetin tästä tuotteesta. Seksihän myy, se on selvä ja liukuvoiteesta saa aina hihitykset aikaan keskenkasvuisissa. Pekoninmaku tekee siitä melkein uutisoitavan, mutta ei ihan. Se kuitenkin ylittää jo matalan uutiskynnyksen, että tää oli alun perin vitsi.

Baconlube on oli alun eli Jiin ja Deen pekonikaupan aprillipila. Ihan kekseliäs sinänsä, luvata aprillipäivänä nyt tällaista, toimii kyllä. Palauteryöppy oli kuitenkin sen verran valtaisa, että tuote luotiin. Kaupan mukaan sitä on saatavilla kuitenkin sen verran pieni satsi, että kannattaa kiirehtiä, voi mennä joulunaikaan nopsaan. Ja ituhippien kanssa seukkaaville tiedoksi, että tää on kuulemma vegaani tuote.

Ainoa "alapuoli" asiassa on se, että jos tää maistuu yhtään samalta kuin saman kaupan myymä pekonihuulirasva, se maistuu pahalle. Maku luultavasti lähentelee viikon metsässä pesemättömänä juossutta miehistä elintä, vaikka kiistän moista koskaan maistaneeni. Mutta kuriositeettilahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea.

Kai tästä jo jutun saa? Hmm... ainiin, tarviittehan te sen otsikonkin, ei varmaan oo aikaa oikein keksiä itte. Pikaisella mietinnällä suosittelisin käyttämään raflaavaa otsikkoa, esim. "Aprillipilasta hittituote - liian härski pukinkonttiin?"

3 kommenttia:

  1. http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/onko-tassa-alku-karppausseksille/art-1288434088398.html?

    VastaaPoista
  2. Hah. Hieno artikkeli ja hieno keskusteluosio...

    VastaaPoista