14.6.2011

Himalättyä "kebabin" kera

Olin viikonloppuna Jamiroquain viitoittamalla tiellä, eli niin sanotusti deeper underground. Kävin nimittäin Helsingin Roihuvuoressa. Pienen muuttoreippailun ohessa oli aikaa myös tankkaamiseen, joten tie vei Roihiksen Kotipizzaan.

Koska en itse maksanut ruokaa, otin tietysti vaihtelun vuoksi lättyä vähän kalliimmasta päästä. Taisi olla 4-5 täytettä tässä, nimeltään varmaan kebab. Melko vittuilua, sanoisin.

En ole enää Krunan Kotsarin pormestari, mutta kyllähän Kotipizzan lättyjä syö. Kebab kuitenkin petti pahemman kerran. Katsokaa tuota pizzaa, montako kebabsuikaletta siinä näette? Ei niitä montaa ole, siäl se suikale ettii kaveriansa vaa turhaa on tyänsä...

Kebab on ajoaineena sellainen, että sen runsauteen on tottunut. Kebabannoksethan ovat tunnetusti lihaisia. Siksi, jos keimopizzaa tehdään, se pitää tehdä joko kunnolla tai unohtaa koko juttu ja laittaa tonnikalaa. Kyllä jämpti on niin.

Huomasin muuten, että Rabbe on taas lukenut Pallista. Meinaa nimittäin tuoda heinä- tai elokuussa markkinoille pizzan, joka sisältää sisäfilettä. Voi voi, pelottaa, että sekin ryssitään. Kuitenkin laitetaan jotain suikaletta eikä sitä ihtiään, kuten alkuperäisessä Pallis-versiossa. Pitäis alkaa konsultiksi kai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti