19.6.2011

Ilmaista kolaa, onko rakkaampaa?

Olimme Leinosen kanssa rovaniemellä. Romantillinen viikonloppumme oli vääjäämättä päättymässä, mutta vielä oli aikaa pikaiselle Mäkki-keikalle. Aamumäkkiä.

Menimme ravintolaan, joka mainostaa itseään maailman pohjoisimpana Mäkkärinä. Nyt on sekin nähtynä, seuraavaksi suunnaksi sitten eteläisin. Ennen sitä söimme kuitenkin. Tilasin tietysti Value Meal Koiviston, johon otin kahvin kylkeen, olihan aamu.

Mutta voi vietävä, normikolaa ei saanutkaan. Kaikkea muuta kyllä, mutta ei sitä. Tilasin Zeron. Vitsikkäänä miehenä voivottelin jotain aiheesta, vaikka yleensä en paskoilla jutuillani piinaa aspoja. Nyt kuitenkin jotain hevostelin, vaikka ihan samahan se on, mitä sitä juo lopulta.

No, söimme siinä Jusan kanssa, kun vähän ajan kuluttua tämä sama myyjätypykkä tuli pöytämme viereen ja antoi mulle oikeaa kolaa, kun sitä en ollut saanut, mutta nyt laitteet oli reilassa. Lähes mykistyin tästä ystävällisyyden eleestä. Ilmaista kolaa <3

Jos Rovaniemen routaisa kaupunki ei olisi jo aiemmin hellinyt minua, viimeistään tuossa vaiheessa olisin lopulta menettänyt sille sydämeni. Ja Rovaniemen Mäkille. Mene sinne, syö siellä. Se on mesta paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti