28.6.2011

Kofeiiniputki

Elämä on ihmisen parasta aikaa, sanoi Matti Nykänen aikoinaan. Ehkä vähän epämääräisesti sanottu, mutta Masahan on tunnettu kommenteistaan, joiden tulkitsemiseen tarvitaan vähintään sumuvaloja. Itse sanoisin, että loma on ehkä ihmisen parasta aikaa, ainakin heillä, jotka ovat onnekkaita ollakseen töissä. Itselläni alkoi loman toinen puoli, kahden viikon rupeama eilen. Tänään näyttää jo huonolta.

Vetelin aamupalaa ja huomasin yhtäkkiä istuvani kahvikupin JA kolatölkin kanssa kolmestaan. Ei hyvältä näytä. Suomalaiseen lomaperinteeseenhän kuuluu lomaputki, jotka pätkitään töihinpaluun aikaan A-klinikalla. Meikäläisen meno näyttää äkkiseltään siltä, että kohta tarviin K-klinikan apua. Ehkä syynä on juhannusmökkeily, joka näkyi alentuneena kofeinii-intakena. Rankkaa.

Huomasin myös, että Leinosella jumalauta kolme edellistä postausta. Pitänee skarpata, sillä moista en muista aiemmin tapahtuneen. Kirjoitan seuraavaan postaukseen lisää kolasta ja työstä. Yritän saada myös Matin mukaan kirjoitukseen jollain aasinsillalla. Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti