1.6.2011

Olutta ja paskanmakuista vettä

Bud Light, se on nimenä tuttu, vaikka en ole varma, törmääkö ko. tuotteeseen Suomessa kovin helposti.  Mä en tajua, todella hämärää on mielestäni se, että en tölkistä löytänyt tietoa siitä, paljonko siinä on alkoholia. Ymmärtääkseni kuitenkin siinä pitäisi olla melko perusmäärä alkoa, mutta kaloreita vähemmän. Eikös Koffi tai joku tee lite-olutta ja siinä on jotain neljä volttia? Ehkä ollaan samoissa.

Olen kuullut Bud Lightistä sanottavan, että se on kuin vettä joisi. Pitää muuten paikkansa. Ongelma on vaan se, että siinä on hienon hieno oluen maku. Eli se on käytännössä siis pahanmakuista vettä. Kuka maksaisi pahanmakuisen veden juomisesta, en tiedä. Entä kuka haluaa päihtyä vedestä, vaikeaa tuotakaan teille kertoa. Mulla kyllä laittipudi jää hyllyyn tästedes, sillä kestän kalorit kuin mies, joka en ole. En varmaan puolta saanut tölkistä juotua, viemäriin piti kaataa.

Perus-Budia ostin siksarin vuokrakämppämme jääkaappiin. Jotenkin se on niin jenkkiä, että piti. Sitä kyllä joi, ihan perusbisseä. Oon tölkkimies, koska niiden logistiset ominaisuudet ovat aivan huippuja, mutta tykkään noista jenkkipullosiksareista. Ei mikään sellainen kääre, josta yhden ottaminen vaatii nyhräystä. Jotenkin sympaattinen kahvasysteemi. Ja tyylikäs.

1 kommentti:

  1. What is similar in Budweiser and having sex in a canoe?
    They are both fucking close to water.

    VastaaPoista