16.6.2011

Merta edemmäs karkkia ostamaan

Yksi kiinnostus rapakontaa matkaamisessa oli se, että pääsin testailemaan karsuja ja muita, jotka olivat tuttuja teeveestä. Esim. allekirjoittaneen suokkarissa Seinfeldissa mainitaan usein (ymmärtääkseni tuotantoyhtiön yms. harmistukseksi) erilaisia tuotemerkkejä. Mm. Jujyfruitseja ja Raisinetsejä. Selitys oli se, että jutut eivät olleet yhtä hauskoja, jos merkkejä ei mainittu.

No anyway, näitä siis testailin ja ihan hyviä esmes Jujyt olivat, vaikka eivät ehkä niin erikoisia kuin odotti. Raisinetsit oli ihan suklaarusinoita. Mutta katsokaas tuota kolmatta tuotetta. Aijjai, lakupötköä suoraan puukotuksistaan (uutisissa puukotuksen tiimoilta viimeksi tätä kirjoittaessani) tunnetulta Vaajakoskelta.

Kun kävimme ensimmäistä kertaa ruokakaupassa, tutkimme sitä totta kai tavallista tarkemmin. Ko. kauppa ei kauhean iso ollut ja, kuten monesti ulkomailla, karkkihylly oli varsin vaatimaton. Siitä huolimatta tältä pikkuiselta hyllyltä löytyi Pandan lakua. Aika hullua mielestäni, mutta hyvä niin. Ehkä Panda on uusi Nokia?

Kaiken kaikkiaan ulkomailla käydessään aina muistaa, miten helkkaristi me suomalaiset syömme karkkia. Ei sitä muuten niin monenlaista olisi tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti